Hlavní obsah

Senior ve škodovce jel v protisměru po slovenské D1. BMW po střetu s ním prorazilo plot

Na slovenské dálnici D1 jezdil v protisměru devětasedmdesátiletý řidič škodovky a způsobil nehodu. Řidič čelí trestnímu řízení ve věci zločinu všeobecného ohrožení.

Řidič jel na dálnici v protisměru a způsobil nehodu na SlovenskuVideo: Polícia Slovenskej republiky

Článek

Na tísňovou linku 158 hlásilo vůz v protisměru na dálnici D1 téměř čtyřicet občanů. „Operační důstojník okamžitě vyslal hlídky policie, které tuto nezodpovědnou jízdu 79letého řidiče zastavily,“ uvedla slovenská policie v pátek na Facebooku.

„Řidič byl podroben dechové zkoušce, která skončila s negativním výsledkem. Na místě byl omezen na osobní svobodě,“ dodala policie.

Řidička BMW prorazila oplocení

Slovenská policie zatím vyšetřuje, jak se řidič dostal do protisměru. „Na základě dosavadního zjištění řidička BMW předjížděla v levém pruhu nákladní motorové vozidlo, přičemž se v protisměru objevil vůz značky Škoda,“ uvedla slovenská policie.

Ve snaze vyhnout se nárazu řidička BMW strhla volant do pravého jízdního pruhu. „Zde se stalo neovladatelné, projelo na travnatou plochu dálnice, kde prorazilo oplocení. Poté vozidlo opět prorazilo oplocení a projelo přes travnatou plochu zpět na pravou krajnici dálnice,“ popsala situaci slovenská policie.

Řidič se v octavii proháněl po dálnici D1 v protisměru, pátrá po něm policie

Krimi

Výběr článků

Načítám