Hlavní obsah

Partičky teenagerů vyzbrojených železnými tyčemi obsazují ulice města v Dolním Sasku a brání lidem v průchodu

Partičky teenagerů a mladých ve věku od 14 do 20 let terorizují město Stadthagen v Dolním Sasku. V pátek večer se vyzbrojili železnými tyčemi a v centru města bránili lidem v průchodu, píše web kreiszeitung.de.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie v pátek krátce před půlnocí zaznamenala několik telefonátů, že lidem v centru brání průchodu partičky ozbrojených mladých. Jeden z volajících se proto snažil najít alternativní cestu, ale ani náhradní varianta nebyla v klidu, i tam narazil na mladíka se železnou tyčí a ani tím směrem nemohl projít, píše web kreiszeitung.de.

Jenže ohlášení případů přišlo příliš pozdě. Navzdory tomu, že policisté nasadili několik jednotek, nepodařilo se nikoho chytit při činu. Sice se objevovaly malé skupinky mladých i jednotlivců, ale policie mohla pouze zjistit jejich totožnost, chovali se klidně.

Případ se vyšetřuje a policie prosí veřejnost, aby jí pomohla s objasněním nočních incidentů. Svědci by se měli obrátit na policii ve Stadthagenu.

Loni v létě se Stadthagen dostal na titulní stránky médií, protože kostel St. Joseph v centru města se musel uzavřít. Kostel byl několik měsíců terčem znesvěcování, například se neznámé osoby vymočily do svěcené vody, píše deník Bild.

Kolín nad Rýnem terorizují dětské gangy přistěhovalců

Evropa

Výběr článků

Načítám