Hlavní obsah

Otec hvězdného fotbalisty Yamala leží pobodaný v nemocnici

Mounir Nasraoui, otec španělského fotbalisty Lamineho Yamala, byl ve středu večer pobodán na parkovišti v katalánském městě Mataró, asi 30 km od Barcelony, píše web deníku The Guardian. Policie v souvislosti s útokem zadržela tři osoby. Pobodaný Nasraoui je v nemocnici ve vážném stavu.

Foto: Profimedia.cz

Mounir Nasraoui

Článek

Policie nejprve uvedla, že bude ve čtvrtek pokračovat v zatýkání s tím, že dotyční budou čelit obvinění z pokusu o vraždu. Později své vyjádření mírnila a uvedla, že vyšetřování zůstává otevřené a je příliš brzy na to, aby bylo možné potvrdit, že zadržení byli všichni obviněni, píše deník The Guardian.

Incident se odehrál měsíc poté, co se pětatřicetiletý Nasraoui dostal na titulní stránky španělských médií, když se radoval z výkonu svého syna na letošním mistrovství Evropy ve fotbale.

Foto: Profimedia.cz

Nemocnice v Barceloně, kde leží ve vážném stavu Mounir Nasraoui.

Yamal, sedmnáctiletá nastupující hvězda Barcelony, pomohl Španělsku k zisku rekordního, čtvrtého titulu a jeho otec byl zodpovědný za jeden z nejvirálnějších momentů turnaje, když na sociálních sítích zveřejnil fotografii, na níž s Yamalem, ještě když byl miminko, pózuje hvězdný Argentinec Lionel Messi.

Policie ve čtvrtek uvedla, že incident s noži se odehrál po hádce mezi Nasraouim a několika dalšími lidmi ve čtvrti Rocafonda. Nasraouiho někdo z balkonu postříkal vodou, když venčil svého psa, napsal španělský list El País.

Nebylo to poprvé, co se Nasraoui zapletl do divokého sporu, připomínají španělská média. Loni mu soud v Mataró uložil pokutu ve výši 546 eur (13 600) za urážky a házení vajec na stan krajně pravicové strany Vox.

Útočníkem na londýnském náměstí byl rumunský bezdomovec. Obětí australská dívka

Evropa
Foto: Bruna Casas, Reuters

Lamine Yamal

Související témata:

Výběr článků

Načítám