Hlavní obsah

Gang dívek brutálně napadl ve Stuttgartu 12letou školačku

Údery pěstí, kopance a plivání. Na sociálních sítích koluje šokující video, na němž je zachycen brutální útok. Obětí je teprve 12letá školačka, kterou v garážích nákupního centra Milaneo v německém Stuttgartu zmlátil dívčí gang. Tamější policie po pachatelkách zatím marně pátrá, píše deník Bild.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Německá policie - ilustrační snímek

Článek

„Kdo zná pachatele? Kdo tak brutálně zbil mou neteř?“ ptá se Samuel Wagner, strýc školačky. Na videu je zachycena jeho neteř Branda, jak si povídá s další dívkou u vjezdu do podzemní garáže nákupního centra uprostřed Stuttgartu, hlavního města spolkové země Bádensko-Württembersko. Najednou se k ní přiblíží teenagerka a bez varování jí zasadí tři silné rány do hlavy. Branda padne na zem, v tu chvíli dostane kopance do zad. Když se pokusí vzít si mobil, který jí vypadl, dostane další nakládačku a nádavkem plivance.

Když na místo dorazili policisté, bylo pozdě. Pachatelky byly pryč a od 23. července, kdy se incident stal, se po nich marně pátrá, píše deník Bild.

Gang ukrajinských školaček v Míšni brutálně zmlátil a pět hodin týral 13letou Slovenku

Evropa

„Pachatelky utekly. Dvanáctiletá dívka zavolala na tísňovou linku 110. Posádka hlídkového vozu našla lehce zraněnou dívku poblíž místa činu,“ popsal Jens Lauer, šéf vyšetřovatelů stuttgartské policie.

Několik týdnů po zločinu se video se záznamem útoku objevilo na sociálních sítích a dostalo se i k strýci Brandy. „Jsem šokován nespoutaným násilím. Moje neteř vyvázla jen s monoklem a oteklou tváří. Při pádu se naštěstí neudeřila hlavou o okraj chodníku, to by mohlo být fatální,“ řekl Brandin strýc.

Branda dopadla mnohem lépe než na začátku letošního května 14letá dívka na ostrově Rujána. Gang dívek ji zkopal a zmlátil tak brutálně, že školačka skončila v nemocnici.

Gang sedmi dívek týral v Dortmundu spolužačku a škola jen nečinně přihlížela

Evropa

Výběr článků

Načítám