Hlavní obsah

Dva kufry s lidskými ostatky se našly na mostě v Bristolu

Děsivý případ řeší policie v anglickém Bristolu poté, co se v noci na čtvrtek na tamním visutém mostě našly dva kufry s lidskými pozůstatky. Podle stanice BBC se forenzní specialisté zatím marně snaží zjistit totožnost obětí. Detektivové pak pátrají po muži s kufrem.

Foto: Profimedia.cz

Most v Bristolu, kde byly nalezen dva kufry s lidskými ostatky a jeho okolí uzavřela policie.

Článek

Svědci podle stanice BBC v noci viděli na visutém mostě v Bristolu muže s kufrem, který se podle nich „choval podezřele“. Ačkoli strážníci přijeli na místo zhruba deset minut poté, co tísňová linka přijala hovor o podezřelém, muž, který by odpovídal poskytnutému popisu, na mostě už nebyl.

Kufr ale ano a policisté, kteří objevili jeho hrůzný obsah, po několika minutách naši i druhé zavazadlo naplněné lidskými ostatky. Police podle BBC most i jeho okolí uzavřela a na místě zasahoval i vrtulník, který podle některých spekulací hledal další kufr.

Foto: Profimedia.cz

Cliftonův visutý most přes řeku Avon spojuje dvě čtvrti města Bristol. Policie ho kvůli nálezu dvou kufrů s lidskými ostatky uzavřela.

„Prioritou je nyní určení totožnosti obětí. Pak budeme moci kontaktovat jejich blízké,“ prohlásila bristolská policejní inspektorka Vicks Haywardová-Melenová. „Samozřejmě neméně usilovně pátráme po muži, který obě zavazadla na most přivezl,“ dodala.

„Bylo to dost podivné. Nejdřív jsem na mostě viděl kufr a pak cyklistu, který se snažil někoho pronásledovat. Vůbec jsem nechápal, co se to děje,“ popsal své zážitky Reece Wright, 20letý student Bristolské univerzity, jenž byl spolu se zmíněným cyklistou mezi lidmi, kteří kvůli opuštěnému zavazadlu zavolali na policii.

Bratr muže zatčeného po zastřelení tří žen kuší je odsouzený vrah

Evropa

Británie se přitom vzpamatovává ze šoku, který jí způsobila vražda manželky a dvou dcer sportovního komentátora stanice BBC Johna Hunta v Bushey v hrabství Hertfordshire na severním předměstí Londýna, Podezřelým z trojnásobné vraždy je bývalý přítel jedné z dívek, který své oběti spoutal a zastřelil kuší.

Cliftonův visutý most přes řeku Avon spojuje dvě čtvrti města Bristol. Měří 400 metrů, visí 70 metrů nad vodní hladinou a je jedním ze symbolů této části Anglie.

Manželku a dcery komentátora BBC spoutal a zastřelil kuší. Britská policie zatkla podezřelého

Evropa

Výběr článků

Načítám