Hlavní obsah

Bratr muže zatčeného po zastřelení tří žen kuší je odsouzený vrah

Podezřelý Kyle Clifford, kterého britští policisté zatkli poté, co zřejmě v úterý kuší zastřelil spoutanou 61letou matku a její dvě dcery ve věku 25 a 28 let, dříve sloužil v britské armádě. Jeho bratr Bradley je přitom odsouzený vrah a momentálně si odpykává doživotní trest, informovala ve čtvrtek britská média.

Foto: Profimedia.cz

Britští policisté a pietní místo na místě zločinu ve městě Bushey

Článek

„Clifford vstoupil do armády v roce 2019 a byl jsem s ním na základním výcviku. Když vstoupil do armády, byl na svůj věk nevyzrálý a snadno vybuchl. Měl potíže pochopit základní vojenské koncepty, ale nakonec se mu podařilo výcvik absolvovat,“ řekl jeden z jeho bývalých kolegů z armády listu The Sun.

Muž, který je nyní podezřelý z trojnásobné vraždy, setrval u armády další tři roky, ale kvůli problémům s disciplínou nakonec odešel a posléze se protloukal po různých špatně placených zaměstnáních, mimo jiné pracoval jako soukromá ostraha.

Manželku a dcery komentátora BBC spoutal a zastřelil kuší. Britská policie zatkla podezřelého

Evropa

Starší bratr Kylea Clifforda si nyní odpykává doživotní trest za vraždu motocyklisty, který mu poškodil auto. Tehdy třiadvacetiletý Bradley Clifford pronásledoval a úmyslně srazil dva mladíky ve věku 18 a 19 let, mladšího z nich potom ubil, když těžce raněný ležel na zemi. Mstil se tak zřejmě za to, že dvojice mu při předchozí hádce před barem hodila na automobil láhev, podotkl deník The Daily Telegraph.

Obětmi trojnásobné vraždy, která se v úterý večer odehrála ve městě Bushey na severozápadním okraji Londýna, jsou manželka a dcery sportovního komentátora britské stanice BBC Johna Hunta, který po příchodu našel své nejbližší těžce raněné a záchranáři už jim nedokázali pomoci. Kyle Clifford byl podle britských médií bývalým přítelem jedné ze zavražděných dívek, pár se ale nedávno rozešel.

Podezřelého policisté dopadli ve středu večer v nedalekém městě Enfield. Ačkoliv strážci zákona nevypálili jediný výstřel, muž byl nalezen zraněný a byl převezen do nemocnice, informovala britská média.

Britská policie zatkla maniaka, který střílel z kuše na kolemjdoucí

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám