Hlavní obsah

Dva silně opilí muži spadli na nádražním eskalátoru v Mnichově na 81letou ženu a těžce ji zranili

Dva silně opilí Poláci ztratili na eskalátoru na hlavním nádraží v Mnichově rovnováhu a spadli na 81letou ženu, které způsobili těžká zranění. Seniorka skončila v nemocnici s traumatickým poraněním mozku, ranou na noze a několika pohmožděninami.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní nádraží v Mnichově

Článek

Incident se odehrál ve čtvrtek večer, když žena ze spolkové země Hesensko jela v doprovodu další osoby na pohyblivém schodišti směrem dolů, informoval list Abendzeitung München.

Oba muže ve věku 51 a 37 let ihned zadrželi pracovníci železniční ostrahy, kteří poté opilce předali policii. Ta jim při dechové zkoušce naměřila 3,8 resp. 3,9 promile alkoholu v krvi.

Policisté v tiskové zprávě potvrdili, že pachateli jsou dva polští státní občané. Starší z nich má u německých úřadů už záznamy kvůli jiným deliktům, mj. neoprávněnému vniknutí do objektu a podvodnému získávání sociálních dávek. V současnosti má i zákaz vstupu na mnichovské hlavní nádraží.

Policie nyní oba vyšetřuje na svobodě pro ublížení na zdraví z nedbalosti a staršího z nich i kvůli porušení zmíněného zákazu.

Opilec v Dortmundu vylezl v noci na jeřáb do výšky 45 metrů. Sundávali jej hasiči

Koktejl

Výběr článků

Načítám