Hlavní obsah

Žena v USA zavraždila svou matku, části jejího těla si uvařila

Mount Olivet

Případ jako z hororového filmu řeší policisté v americkém státě Kentucky. Dvaatřicetiletá žena brutálně zavraždila svou 68letou matku, rozřezala ji na kousky a některé z nich si uvařila. Když zásahová jednotka dorazila na místo, byl nerezový hrnec ještě teplý.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Otřesná událost se podle deníku The New York Post odehrála minulý týden v odlehlé vesnici Mount Olivet. Obec s domy roztroušenými podél silnice a obklopená lesy má asi 300 obyvatel. V jednom stavení bydlely matka s dcerou společně.

Policisté dorazili na místo poté, co na tísňovou linku zavolal údržbář, jenž chtěl v domě provést nějakou opravu. Nemohl se dostat dovnitř. Když chtěl použít zadní vchod, zahlédl na dvoře nejprve chomáč vlasů, zakrvavenou matraci a nakonec kusy rozřezaného lidského těla.

Údržbář vyšetřovatelům řekl, že byl v domě den předtím a že on i majitelka domu měli s její dcerou jistou kontroverzi. Mladá žena se prý chovala agresivně a „zaklínala“ je. „Působila až komickým dojmem, jako by ji někdo proklel, ale současně byla velmi útočná,“ řekl svědek.

Žila čtyři roky s mrtvolami rodičů, které zabila. Angličanka chladnokrevností šokovala policisty

Evropa

Došlo i na slzný plyn

„Na místo dorazily dvě jednotky, které objevily na zahradě kusy těla. Získali jsme povolení k prohlídce (domu) a zavolali jsme náš speciální zásahový tým,“ řekl policista David Jones.

Pachatelka se ale v domě zabarikádovala a trvalo dvanáct hodin, než ji policisté přinutili stavení opustit. Museli použít dokonce slzný plyn.

Když žena, celá od krve, hodinu před půlnocí z domu vyšla a příslušníci zásahové jednotky vstoupili dovnitř, naskytl se jim výjev, který jimi otřásl, byť šlo o otrlé policisty.

Kusy rozřezaného těla byly rozházené i po celém domě, přičemž některé z nich byly na peci v nerezovém hrnci, který byl na dotek ještě teplý. Zda z něj pachatelka něco pozřela, není jasné.

Mladá žena, která dosud neměla záznamy v trestním rejstříku, skončila ve vazební věznici. Kromě vraždy čelí také obvinění z manipulace s důkazy a zneuctění mrtvoly.

Jak přesně byla majitelka domu zavražděna, by měla objasnit pitva. Pachatelce by mohl hrozit i trest smrti, jeho výkon je ale v Kentucky pozastaven. Poslední poprava v tomto státě se uskutečnila v roce 2008.

Stres se tu rozplývá. Australan pronajímá dům, kde byla nedávno zavražděna jeho manželka

Zahraniční
Související témata:

Výběr článků

Načítám