Hlavní obsah

Žena na Floridě zavřela svého přítele do cestovního kufru, kde se udusil

Z vraždy druhého stupně shledal vinnou soud na Floridě ženu, která svého přítele zavřela do cestovního kufru a nechala ho v něm napospas osudu. Hájila se tím, že si s partnerem hráli na schovávanou, usvědčily ji však videonahrávky v jejím telefonu, kde bylo slyšet, jak ji oběť prosí, aby ji pustila, že nemůže dýchat.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Dnes 47letá Sarah Booneová vyšetřovatelům tvrdila, že její přítel zůstal v kufru uvězněn během toho, co doma popíjeli víno a hráli si na schovávanou, uvedl server CNN s odvoláním na soudní záznamy. K incidentu došlo v únoru 2020.

Když svého přítele, Jorgeho Torrese, do kufru zavřela a zatáhla zip, vyčnívaly mu podle její výpovědi ven dva prsty, takže předpokládala, že se z kufru sám dostane. Poté se přesunula do horního patra do postele a myslela si, že se k ní později připojí. Když se ale probudila, zjistila, že Torres v kufru stále je a nedýchá, stálo v prohlášení o zatčení z úřadu šerifa Orange County.

Důkazy, které byly během soudního procesu předloženy, však ženu odhalily. Jednalo se o videonahrávky z jejího vlastního telefonu, které zachycují, jak se oběť snaží dostat z kufru ven.

„Bylo slyšet, jak Torres zoufale prosí o propuštění, zatímco Booneová se mu smála a několikrát ho odmítla pustit ven,“ píše se v prohlášení kanceláře státního zástupce Andrewa Baina.

„Na videích, která nahrála, bylo slyšet, jak oběť obžalované říká, že nemůže dýchat a prosí, aby byla z kufru propuštěna. Booneová odpověděla: ‚To je za to, jak se cítím, když mě podvádíš, a za další posměšky,‘“ stojí dále ve zprávě.

Obhájce ženy během desetidenního procesu uvedl, že klientka trpí „syndromem týrané manželky“ a má strach o svůj život. Navíc si myslela, že Torres se dokáže z kufru sám vysvobodit.

Rozsudek nad ženou, který rozhodne o podobě trestu, proběhne začátkem prosince.

Plnou lednici otočili ke zdi. Rodiče v New Yorku utýrali hlady čtyřletého chlapce

Amerika
Související témata:

Výběr článků

Načítám