Hlavní obsah

Zemřela hvězda Pirátů z Karibiku Tamayo Perry. Roztrhal ho žralok

Oahu
Aktualizováno

Hvězdu čtvrtého dílu série Piráti z Karibiku a profesionálního surfaře Tamaya Perryho roztrhal v neděli u havajského ostrova Oahu žralok. Ačkoliv na místo dorazili záchranáři, Perrymu už nedokázali pomoci, uvedla televize Sky News.

Zemřela hvězda Pirátů z Karibiku Tamayo Perry. Roztrhal ho žralok (video je bez zvuku)Video: AP

Článek

Pomoc přivolali místní obyvatelé. Viděli těžce zraněného muže, kterého napadl žralok. Záchranáři dorazili na pláž Malaekahana krátce před 13:00 místního času.

Perryho naložili na vodní skútr a dopravili ho na břeh, ale už mu nedokázali pomoci, řekl Shayne Enright z oddělení záchranných služeb v Honolulu televizi Sky News.

Foto: Profimedia.cz

Tamayo Perry, který ztvárnil ve čtvrtém díle série Piráti z Karibiku jednoho z pirátů

Žralok zaútočil, když devětačtyřicetiletý Tamayo Perry surfoval u severní části ostrova Oahu. Po útoku mu chyběla ruka a noha a tělo bylo na mnoha místech pokousané, píše deník Bild.

Žralok zaútočil na Brita jen deset metrů od exotické pláže. Muž přišel o ruku a nohu

Zahraniční

Perry byl profesionální surfař a od roku 2016 pracoval jako člen pobřežní hlídky v severní části ostrova Oahu.

Foto: Profimedia.cz

Tamayo Perry byl profesionální surfař, který si občas zahrál po boku hollywoodských hvězd

Pracoval také jako příležitostný herec. Zřejmě jeho nejznámější rolí se stala postava jednoho z pirátů na lodi padoucha Černovouse ve čtvrtém díle Pirátů z Karibiku. Hrál i v seriálu Hawaii Five-0 a Ztraceni, ale také v úspěšných hollywoodských filmech Blue Crush či Charlieho andílci 2 a objevil se i v reklamě na Coca-Colu, připomíná BBC.

Obyvatelé ostrova jsou v šoku, jejich známí a příbuzní truchlí. „Nebyl jsi můj přítel, byl jsi můj bratr. Bolest, kterou spolu cítíme, je nezměrná,“ píše na sociální síti jeho blízký přítel.

Oblíbené pláže na Gran Canarii se zavřely, připluli tam žraloci

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám