Hlavní obsah

Zákazník Uberu v Brazílii odmítl zaplatit řidičce a brutálně ji napadl. Palubní kamera byla zapnutá

Agresivní zákazník brutálně napadl řidičku taxislužby Uber poté, co odmítl zaplatit za jízdu. Bylo mu jedno, že majitelka vozidla měla zapnutou palubní kameru.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál minulý měsíc na předměstí brazilského São Paula. Drama podle deníku Globo začalo ve chvíli, kdy se muž, jenž má u společnosti Uber klientský účet, dožadoval, aby jízdu mohl zaplatit až při další jízdě. Ve vozidle cestovala také jeho manželka s dítětem na klíně.

Řidička, 26letá paní Larissa, požadavek klienta odmítla a telefonicky vyrozuměla centrálu. Poté zákazníka varovala, ať bez placení neodchází, protože je v autě zapnutá kamera.

„Dělej si, co chceš,“ reagoval muž. Poté manželku s dítětem vystrčil z auta ven, sebral tašky a sám také vystoupil. Na podlahu vozidla mu ale vypadl jeho mobilní telefon, který řidička sebrala a chtěla odjet.

Muž ztrátu přístroje okamžitě zaregistroval a naskočil zpět do auta, které se už rozjíždělo. Ze zadního sedadla pak řidičku napadl a telefon jí vyrval.

Znova vyskočil z auta a opakovaně do něj kopl. Řidička vyvázla bez zranění a podala na klienta trestní oznámení.

Policie, která s jeho dopadením zřejmě nebude mít problém, případ vyšetřuje jako pokus o ublížení na zdraví. Společnost Uber mezitím pachateli zrušila zákaznický účet.

Řidič Uberu jel příliš pomalu, tak mu zákaznice ukradla auto a odvezla se sama

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám