Hlavní obsah

Hvězdu tarantinovek Michaela Madsena zadržela policie kvůli domácímu násilí

Americký herec Michael Madsen, známý z filmů Quentina Tarantina jako Gauneři nebo Kill Bill, byl v sobotu zadržen policií kvůli hlášenému domácímu násilí. Oznámil to úřad šerifa okresu Los Angeles. K incidentu mělo dojít krátce po páteční půlnoci.

Michael Madsen v upoutávce na film Kill BillVideo: Miramax

Článek

Úřad šerifa dle vyjádření reagoval na telefonát nejmenované ženy, která uvedla, že ji „manžel strčil, vyhodil z jejich domu a ten zamkl“. Na základě tohoto hlášení policisté zadrželi šestašedesátiletého herce. Momentálně je již na svobodě poté, co zaplatil kauci ve výši 20 tisíc dolarů (454 tisíc korun), informuje BBC.

Foto: Profimedia.cz

Michael Madsen

„Vyšetřování nadále pokračuje a jeho závěry budou předány soudu ve Van Nuys,“ stojí v prohlášení úřadu šerifa bez dalších detailů o případu. Sám herec se k případu nevyjádřil, ale jeho agent uvedl, že šlo o „neshodu mezi Michaelem a jeho manželkou, jež doufáme, že se vyřeší pozitivně pro oba“. Michael a DeAnna Madsenovi jsou manželé už 28 let.

Madsen svou filmovou kariéru začal už v osmdesátých letech, ale nejvíc jej pravděpodobně proslavily role ve filmech režiséra Quentina Tarantina jako Gauneři či Kill Bill. V Tarantinově režii si naposledy zahrál v roce 2019 ve snímku Tenkrát v Hollywoodu.

Zemřel herec John Aprea

Film

Výběr článků

Načítám