Hlavní obsah

Herce Johnnyho Wactora zastřelili na ulici zloději aut

Herce Johnnyho Wactora, známého ze seriálu General Hospital, zastřelili zloději, když mu v ulicích Los Angeles kradli auto. Wactor si je spletl s pracovníky odtahové služby, a tak k nim zcela bezelstně přistoupil a snažil se s nimi promluvit. Jeden z trojice lupičů jen vzhlédl a chladnokrevně ho zastřelil, popisuje web deníku Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Johnny Wactor

Článek

Tragédie se odehrála v sobotu krátce před půl čtvrtou ráno. Wactor skončil službu ve svém druhém zaměstnání, a to střešním baru. S kolegyní šli ke svým vozům, které měli zaparkované asi dva bloky od místa, kde se nacházel bar, v oblasti West Pico Boulevard a South Hope Street. U svého auta uviděl tři muže. Myslel si, že jsou to pracovníci odtahové služby, a tak se k nim vydal, aby se s nimi domluvil a vůz mu neodtahovali, popisuje deník Daily Mail.

Jeden ze zlodějů měl na tváři masku, ale když to Wactor zjistil, bylo pro něj už pozdě. Muž zdvihl hlavu a chladnokrevně ho zastřelil. Záchranka Wactora dopravila do nemocnice, tam byl již prohlášen za mrtvého. Herec byl zasažen do hrudi, potvrdil jeho bratr Grant Wactor.

Foto: Profimedia.cz

Sanitka odváží postřeleného herce Johnnyho Wactora do nemocnice.

Podezřelí z místa činu utekli a dosud nebyli zadrženi, uvedla policie. Vyšetřování stále probíhá.

Johnny Wactor stál před kamerami poprvé v roce 2007 v seriálu Army Wives. Později se objevil v seriálu Sibiria či General Hospital, kde ve 160 epizodách ztvárnil postavu Branda Corbina. Objevil se také v mnoha dalších televizních produkcích, například v seriálu Myšlenky zločince.

Muž odsouzený za zastřelení demonstranta v Texasu dostal milost

Amerika

Výběr článků

Načítám