Hlavní obsah

Dva migranti v USA uškrtili 12letou dívku, její tělo poté pohodili do potoka

Policie v texaském městě Houston zatkla dva migranty z Venezuely za vraždu dvanáctileté Jocelyn Nungarayové, kterou podle vyšetřování vylákali z domova, uškrtili a její mrtvé tělo pohodili v potoce. Informuje o tom americký deník The New York Post (NYP).

Foto: GoFundMe

Jocelyn Nungarayová

Článek

Americká policie ve čtvrtek obvinila z vraždy 21letého Joela Rangela Martineze a 26letého Franklina Joseho Ramose. Vyšetřovatelé identifikovali podezřelé na základě záznamů z bezpečnostních kamer poté, co byli spatřeni, jak sledují Jocelyn, která vešla do místního obchodu se smíšeným zbožím.

Její tělo našel v pondělí v bažinatém potoce náhodný člověk, který jel kolem. Televizi KTRK-TV řekl, že si nejprve myslel, že dívka je plovoucí figurína.

„Odbočil jsem, zastavil na mostě a podíval se dolů. Pak jsem zjistil, že to někdo je. Zaparkoval jsem tady a okamžitě zavolal na tísňovou linku,“ řekl.

Rodiče v Německu zatkli za vraždu jejich 15leté dcery, nesouhlasili s jejím životním stylem

Evropa

Šestadvacetiletý Ramos nelegálně překročil hranice teprve před necelým měsícem, uvedl americký deník. Imigrační úřad ho následně vyslechl a dovolil mu v USA zůstat, protože úředníkům sdělil, že by se ve Venezuele obával o svůj život, kdyby byl poslán zpět.

Pro jeho pobyt ho následně úředníci vybavili monitorovacím GPS náramkem. Není ovšem jasné, zda ho měl při vraždě na sobě, měl ho totiž nařízeno nosit pouze 21 dní. Soud o jeho dalším pobytu v zemi byl plánován na červenec.

Druhý podezřelý Martinez překročil hranici v El Pasu 14. března, imigrační policie ho následně propustila s tím, že ho v srpnu čeká soud. Podle zdrojů NYP měl i on mít monitorovací náramek, v květnu mu jej ale úřady z nespecifikovaných důvodů odstranily.

Oba migranti byli následně zatčeni v místním bytovém komplexu, kde žili jako spolubydlící, uvedli policisté.

Zemřela česká zpěvačka Victoria. V Turecku ji zavraždil manžel

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám