Hlavní obsah

Američan přes rok drogoval a znásilňoval ženy, které poznal na seznamce

Americké úřady ve státě Pensylvánie obvinily čtyřicetiletého Andrewa Galloa, který posledních 15 měsíců drogoval a znásilňoval mladé ženy, s nimiž se poznal na seznamce. Informuje o tom americká televize ABC News.

Foto: Bucks County District Attorney's Office

Obžalovaný Andrew Gallo

Článek

Gallo se nyní nachází ve vazbě s kaucí stanovenou na 500 tisíc dolarů (přes 11 milionů korun). Policie jej mimo jiné obvinila z pěti případů znásilnění, čtyř případů škrcení nebo ze znásilnění mladistvé.

Proti Gallovi vypovídalo prozatím šest žen ve věku od 17 do 30 let. Všechny uvedly, že se s ním seznámily prostřednictvím webové stránky, jež spojuje mladší ženy se staršími muži, od nichž se očekává, že budou svým mladším partnerkám dotovat živobytí, uvedla televize.

V policejním prohlášení se píše, že Gallo ženám do pití dával metamfetamin a další drogy. Když se ráno probudily, měly na sobě podlitiny a bylo jim špatně. Některé z nich podle ABC News následně vyhledaly lékařskou pomoc. Ženy uvedly, že účinky drog zahrnovaly několikadenní bdění a halucinace. Své oběti Gallo údajně škrtil, dokud neomdlely.

Televize nespecifikovala, jaký trest čtyřicetiletému muži hrozí. V současnosti probíhá další vyšetřování. Úřady též nadále hledají další možné oběti.

Francouz obviněný, že zdrogovanou manželku nechával znásilňovat, u soudu nevypovídal. Je v nemocnici

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám