Hlavní obsah

Američan chtěl v moři utopit své dvě malé děti

Policistům ve městě West Haven v americkém státě Connecticut se podařilo zachránit dvojici dětí, které se jejich jedenačtyřicetiletý otec pokoušel utopit v moři. Muž byl zadržen a obviněn z dvojnásobného pokusu o vraždu.

Foto: West Haven Police Dept. , ČTK/AP

Policistův zájem vzbudilo auto, které bylo odstavené na pláži

Článek

Hlídkujícího policistu zaujal automobil na pláži. Při jeho kontrole uslyšel křik a následně spatřil ve vodě muže se dvěma malými dětmi. Když se k trojici přiblížil, dostalo se mu podle serveru Daily Mail od muže varování, aby se držel dál. Policista odhadl hrozící nebezpečí a okamžitě povolal posily.

Ty vytvořily kolem trojice lidský řetěz, a nakonec se jim podařilo muže zpacifikovat a zadržet, zatímco policista vytáhl na břeh obě děti. Jejich věk nebyl specifikován, policie pouze uvedla, že jim byly méně než tři roky. Podle místního serveru News8 odvolávajícího se na úřady, se jedná o dvojčata – chlapce a dívku.

Obě byly převezeny ve vážném stavu na jednotku intenzivní péče. Do nemocnice za nimi dorazila z New Yorku i jejich matka. Při zásahu byli zraněni i tři policisté.

Muž postřílel rodinu nájemníků na Floridě a ostatky spálil na zahradě

Zahraniční

Muž, identifikovaný jako Romney Desronvil, skončil ve vazbě, motiv jeho jednání bude předmětem vyšetřování.

Související témata:

Výběr článků

Načítám