Článek
Na programu nechybělo ani pečení škvarků, o které návštěvníci jevili největší zájem, a vaření vývarové polévky. Podávání jitrnic, jelit a dalších výrobků, ke kterým bylo nabízeno vařené víno a hriatô, na prvním ročníku zabijačky figurovalo také.
I kvůli tomu, ale také díky lidové hudbě a soutěžím pro účastníky událost přilákala několik lidí, a to nejen z nedaleké Bratislavy. Celodenní volná zábava v hotelové restauraci a Furmanké krčmě, kterou si každý mohl vybrat podle svého vkusu, jenom podtrhla idylickou atmosféru malokarpatských hor.
Letos to není zdaleka poslední akce, která se v Hotelu Zochova chata uskuteční. Na 9. února se připravuje maškarní ples v rytmu salsy, 1. května zase hotel oslaví své 80. výročí od založení evangelickým knězem Samuelem Zochem velkolepým koncertem Michala Davida.