Článek
Novinky nadcházející turistické sezóny pravidelně představuje Miniveletrh cestovního ruchu a gastronomie Slovácka, který se bude ve čtvrtek 5. dubna konat již poosmé. V Redutě v Uherském Hradišti se od 10 do 17 hodin představí zástupci památek, hotelů, restaurací, wellness služeb a pobytů nebo provozovatelé plaveb na Baťově kanálu.
Představeny budou i novinky v oblasti gastronomických specialit – Jarošovský Jan 12%, pivo připravené k oslavám 120. výročí narození Jana Antonína Bati, sušené maso, pálenky, sirupy, marmelády a další.
Rodinnému kontu zpříjemní cestování věrnostní karta, kterou obdrží každý návštěvník při vstupu zdarma. Do konce roku na ni lze čerpat výhody u více než 12.000 poskytovatelů služeb nejen na Slovácku, ale v rámci celé České republiky a na Slovensku.
„Během celé akce je připraven i bohatý doprovodný program v podobě hudebních vstupů ZUŠ Slovácko, přednášek, výstav, promítání krátkých filmů, a nezapomínáme ani na děti, pro které jsme připravili dílničky a soutěže,” doplnila Veronika Friedlová, koordinátorka akce.