Hlavní obsah

Kvakpunkrock Párty Vol. 3 míří do Chlumce nad Cidlinou

Novinky, Matouš Suchochleb

V pátek 23. září chlumecký Říhův dům znovu ožije punkrockem. Rok se totiž s rokem sešel a opět je tu oblíbená Kvakpunkrock Párty.

Foto: Ondřej Suchochleb

Kvakpunkrock Párty Vol.3

Článek

Letos vzdáme holt hudebnímu webu kvakpunkrock.cz již potřetí a stejně jako loni se tak stane v Chlumci nad Cidlinou v Říhově domě. Organizace se i tentokrát ujala osvědčená dvojice Bandaska & Dejvis Promotion a připravila pro návštěvníky akce opravdu velké hudební lahůdky.

Jako hlavní hvězdu pro letošní ročník vybrali ostravskou kapelu Japan 4. I když spolu tihle kluci nehrají nijak dlouho, rozhodně to nejsou nějací hudební začátečníci. Jednotliví členové již totiž působili v kapelách Zařvi Dveře, Degradace nebo Route 20. Nedávno dokonce spatřil světlo světa i jejich první videoklip k songu Opravdoví a obyčejní.

Na Kvakpunkrock Párty rozhodně nemůžou chybět ani kapely Never Say Never v čele s legendou české punkrockové hudební scény Lukášem Kvasničkou a samozřejmě také kratonožští romantici Zemědělské Družstvo.

A to ještě není vše. Záři reflektorů poprvé okusí i kluci ze Syrovátka bandu, kteří do Chlumce přijedou, jak již název kapely napovídá, z obce Syrovátka (nedaleko Hradce Králové). Letos je tedy znovu opravdu na co se těšit.

Videopozvánka: zde

Související témata:

Výběr článků

Načítám