Hlavní obsah

Kratonohy Fest se hlásí již potřetí

Novinky, Matouš Suchochleb

V sále kratonožského hostince U Kaštanu se 6. dubna uskuteční již třetí ročník velikonoční rockové párty.

Foto: Ondřej Suchochleb

Kratonohy Fest Vol.3

Článek

Po úspěchu předešlých dvou ročníků Velikonoční rock´n´roll párty se pořadatelé rozhodli v této tradici pokračovat a chystají ročník třetí, tentokrát pod názvem Kratonohy Fest Vol. 3.

Hlavním hostem večera bude kapela Criminal Colection ze Vsetína, která patří mezi špičku domácí pop-punkové scény a vyniká především nezaměnitelným zpěvem Tomáše Hennela. Kromě popularity u publika kapela zaznamenala úspěch i v mezinárodní soutěži Starter, kde u poroty vybojovala první místo. Nedávno tihle kluci dokonce natočili svůj první a velice zdařilý videoklip k singlu Destroy The Fakes. Jelikož „Kriminálové“ nejsou často na Královéhradecku k vidění, je právě toto jedinečná příležitost poslechnout si je naživo.

Samozřejmě nebude chybět ani kratonožská punkrocková partička Zemědělské Družstvo, jejíž členové mají vlastně celou tuto událost na svědomí a doufají, že ji svou návštěvou podpoříte minimálně jako loni.

Třetím velkým tahákem večera budou punkrockoví Never Say Never z Hradce Králové, kteří nedávno nahráli své již druhé EP, které v Kratonohách také pokřtí, a bude to jedna z prvních příležitostí, kde tuto desku získat.

Pozvání přijala i začínající skupina Syrovátka band, která bude publikum bavit svým pohodovým rock´n´rollem . 

Související témata:

Výběr článků

Načítám