Hlavní obsah

Kapela Season Crack v rámci svého Debut Tour zahraje v Pardubicích

Novinky, Matouš Suchochleb

Kapela Season Crack v rámci svého Debut Tour zahraje v pátek 21. října v pardubickém RC Ponorka.

Foto: Ondřej Suchochleb

Debut Tour

Článek

Kapela Season Crack se dala dohromady v srpnu roku 2007 jako rockové uskupení čtyř dívek. Toto složení však nevydrželo dlouho a dnes už v Season Crack figuruje i mužský element.

I když tuhle kapelu možná neznáte, rozhodně to nejsou žádní začátečníci, o čemž svědčí i vystoupení na akcích jako Benátská noc, Votvírák nebo Noc plná hvězd. Nedávno tato partička vydala svoje debutové album Emoland a rozhodla se k této desce naplánovat i turné. Šňůru těchto koncertů pojmenovali Debut Tour a právě v rámci tohoto turné vystoupí i 21. října pardubickém rockovém klubu Ponorka.

Jako hosty si holky vybraly známé hradecké dívčí seskupení K2 a romantické pop-punkery Zemědělské Družstvo z Kratonoh.

Kromě Pardubic Season Crack zavítají také 7. října do Prahy,  o den později do Krásné u Pěnčína, 22. října do Kolína, 27. října do Lysé nad Labem, 4. listopadu do Jablonce nad Nisou a šňůru koncertů zakončí v Bělé pod Bezdězem.

Mimo již zmíněných kapel, které se Season Crack vystoupí v Pardubicích, se na jejich turné setkáte například i s Jaksi Taksi, Matahari, Duklou Vozovnou, Debill Heads a mnoha dalšími. Bližší informace k tour najdete na Facebooku nebo bandzone profilu kapely.

Související témata:

Výběr článků

Načítám