Článek
Celková suma hradí ve vánoční večeři čtyři chody pro čtyři osoby. Předkrm tvoří íránský kaviár z běluhy zakapaný 150 let starým balzamikovým olejem. Hlavním chodem je pečená krůta nadívaná hovězím Wagyu a srdíčkem. Vše je posypáno pistáciemi Akbari a padesátikarátovými lístky zlata.
Dezert je vyroben z cibetkové kávy se šlehačkou a vodního melounu Densuke. K pití se podává šampaňské z období před první světovou válkou, jehož láhev vyjde na 1,16 miliónu korun.
„Tohle menu je určitě pro velmi náročné chuťové buňky lidí nebojících se utratit hříšné peníze, ale bude to zcela jistě především bezkonkurenční delikatesa,“ tvrdí majitel serveru Marcel Knobil.
Večeři připraví světově proslulý šéfkuchař Ben Spalding přímo doma u klienta.