Hlavní obsah

Při přelézání plotu si chlapec propíchl varle. Do nemocnice letěl i se zapíchnutou částí oplocení

S částí plotu zapíchnutého do jednoho z varlat transportovali v pondělí večer záchranáři vrtulníkem čtrnáctiletého chlapce do Fakultní nemocnice v Plzni. K neobvyklému a velmi bolestivému úrazu přišel v Ostrově na Karlovarsku, když přelézal kolem deváté hodiny večer plot.

Foto: ZZS JK

Ilustrační foto

Článek

„Krátce před devátou hodinou večer vyjížděly posádky zdravotnické záchranné služby do Ostrova,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hess. „Záchranáři na místě zjistili, že se jedná o vážné zranění a je nutná asistence hasičského záchranného sboru,“ pokračoval mluvčí. „Následně byl chlapec ošetřen a předán letecké záchranné službě a transportován na emergency plzeňské fakultní nemocnice,“ dodal Hess.

Muž na Plzeňsku visel několik hodin na plotě hlavou dolů. Skončil ve vážném stavu

Krimi

Podle informací Novinek se jednalo o čtrnáctiletého chlapce, který si hrál s míčem. Ten mu ale přitom spadl za plot k sousedovi. Chlapec chtěl plot přeskočit, ale to se mu nepodařilo. Při doskoku se napíchl na kovovou tyč. Ovšem tak nešťastně, že tyč propíchla chlapcovo varle. Hasiči byli k případu přivoláni, protože bylo potřeba část zapíchnutého plotu odříznout.

Předmět vyjmuli až na operačním sále

Podle svědka, který je s případem seznámen, do nemocnice v Plzni letěl chlapec i s částí zapíchnuté kovové tyče ve varleti. „Kdyby mu byl předmět před odletem z těla odstraněn, tak by hrozilo vykrvácení. Je tedy běžné, že pacienti se v takových případech transportují takto. Předmět je pak vyjmut až na operačním sále, kdy je pacient po všech stránkách zajištěn,“ uvedl zdroj, který nechtěl být jmenován.

Muž přelézal v Ústí plot v letním kině. Ošklivě se na něj nabodl

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám