Hlavní obsah

Máte e-shop? Dejte vědět, že jste tu! Objevte potenciál svých produktů a oslovte až 20 milionů zákazníků z České republiky, Slovenska a Polska

Začínáte podnikat na internetu, provozujete vlastní online shop nebo jste majitelem kamenného obchodu? Přemýšlíte, jak nejen zvýšit tržby, ale i jak dát zákazníkům vůbec vědět, že jste tady? Objevte Allegro - jednu z největších e-commerce platforem v Česku.

Foto: shutterstock.com

Zjistěte, proč je výhodné začít prodávat na Allegru.

Článek

Jako prodejci, kteří chtějí uspět na trhu, jste už pravděpodobně přemýšleli nad vstupem na známé a vyhledávané prodejní platformy, jakou je například Allegro. Pro mnohé prodejce se může jednat o velký krok do neznáma. Obávají se nejen vstupních nákladů, technických požadavků, ale i toho, že by mohli hned na začátku udělat nějakou chybu. „Obavy však nejsou v případě nového marketplacu Allegro namístě,“ uvádí Jiří Cafourek, business development team leader, a doplňuje: „Abychom prodejcům začátky na naší platformě co nejvíce usnadnili, poskytujeme jim komplexní podporu a zázemí pro dobrý start.“

Od rychlého spuštění prodeje na Allegro.cz do dnešního dne se naše objednávky zvýšily v průměru o 10 procent. Proces je jednoduchý, pro novou objednávku vytvoříme fakturu, zadáme ji do systému Allegro a odešleme. V prodeji na marketplace Allegro rozhodně plánujeme pokračovat, plánujeme ještě expanzi na další trh.
Lubomír Polívka, Sauna Project

Stačilo jen několik měsíců…

Za pouhých několik měsíců od spuštění v květnu minulého roku se Allegro stalo druhým z nejnavštěvovanějších e-shopů v Česku*. Ke konci roku, který patří již tradičně k těm prodejně nejaktivnějším, uskutečnili zákazníci v Česku právě přes Allegro denně desítky tisíc nákupů.

Připojte se k jednomu z největších evropských hráčů v oblasti elektronického obchodování a oslovte jen v Evropě kolem 20 000 000 aktivních zákazníků.

Novinka: Kromě České republiky, Slovenska a Polska se Allegro rozhodlo expandovat i na maďarský trh.

Dnes na marketplace nabízíme více než 80 000 produktů a díky pečlivé cenotvorbě naše prodeje zatím vzrostly o 10 procent. Myslíme si, že Allegro má velký prodejní potenciál, a do spolupráce jsme šli s dlouhodobým očekáváním a plánem vstoupit na další trh.
Lukáš Benda, Daniela knihkupectví

Každý den, ve dne v noci a na pár kliknutí

Allegro je přední e-commerce platforma s více než dvacetiletými zkušenostmi. Jejím cílem je nejen zákazníkům poskytovat širokou nabídku produktů na jednom místě s vysokým standardem nabízených služeb, ale rovněž propojovat zákazníky se samotnými prodejci.

Allegro funguje v modelu tržiště. To znamená, že prodejci poskytuje veškeré moderní technologie, širokou škálu platebníchdoručovacích metod a další zajímavé nástroje, jako jsou reklamní systémy nebo marketing. Prodejce si ponechává kontrolu nad nabídkou, cenami a prodává produkty přímo konečnému zákazníkovi. Navíc vám již odpadne starost vyjednávat s dopravci o lepších podmínkách. Allegro poskytuje také důležitou prodejní podporu prostřednictvím zajímavých marketingových aktivit, jako jsou Allegro Days, Smart! Week či Black Week.

Tip: Máte už svůj vlastní e-shop? Velmi snadno jej můžete integrovat do systému Allegro, který spolupracuje s nejoblíbenějšími integrátory na trhu, jako jsou Baselinker, Omnicado, Mergado či Salesconnect. Produkty můžete také snadno přidávat ručně, a to pomocí produktového formuláře nebo prostřednictvím rozhraní Allegro API.

Foto: Allegro

Allegro může být dalším důležitým zdrojem obchodu pro váš e-shop.

Tip pro nové prodejce: Uvítací program

Allegro si můžete založit i vyzkoušet zcela zdarma – nemusíte investovat žádné finanční prostředky.

  • Prvních 180 dní prodáváte bez provize.
  • Vedení účtu na Allegro.cz je zdarma. Můžete si ovšem také vybrat jedno z placených předplatných a využívat tak velké množství nástrojů Allegro k podpoře svého prodeje.
  • Pro začátek můžete získat výhody v hodnotě až 150 000 Kč.
  • Pro propagaci nabídek na Allegro.cz můžete aktuálně využít časově omezenou nabídku Allegro Ads v hodnotě 3000 Kč.**
  • Čeští obchodníci mohou prodávat své výrobky i na Slovensku ze svého českého obchodního účtu.

Uvítací balíček získáte velmi jednoduše. Stačí se zaregistrovat a aktivovat si na portálu Allegro firemní účet. Ve druhém kroku otevřete obdrženou kartu Centrum slev a pak už si jen aktivujete slevy v rámci Uvítacího programu.

Anketa

Používáte nějaké online tržiště jako zdroj obchodu?
Ano, praxe ukázala, že je to v současné době naprosto nezbytné.
28,6 %
Ne, protože jsem o něm dosud neslyšel. Ale nyní to zvažuji.
2,9 %
Ne, protože si nemyslím, že by to pro mě bylo výhodné.
68,5 %
Celkem hlasovalo 35 čtenářů.

* Podle údajů Allegra ve čtvrtém čtvrtletí 2023. **Podnikatelský účet je na Allegro.cz zdarma. Prodeje s 0 % provizí jsou určeny novým prodejcům, kteří mohou využívat Uvítací program (Uvítací balíček slev). Celková hodnota výhod dostupných v Uvítacím programu je 150 000 Kč. Další informace o Uvítacím programu naleznete ve smluvních podmínkách. Podmínky bonusové kampaně „Uvítací bonus Allegro Ads – 3000 Kč“ naleznete zde.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám