Článek
Pětichodové menu pro dva od šéfkuchaře Daniela Ganema, rodáka z nedalekého Miami, je samo o sobě zážitkem. Vychutnat si ho navíc návštěvník může přímo na pláži, kdy mu moře omývá nohy a může tak mít pocit, že se dostal do soukromého ráje.
Školní jídelna v Praze angažovala kuchaře z pětihvězdičkového hotelu
Cena tomu odpovídá, za večeři dáte přinejmenším tisíc dolarů bez daně, tedy více než 22 tisíc českých korun, a to se do toho nepočítá 20 procent za spropitné. Za to si pochutnáte na kaviáru, crème brûlée s mangem, kešu oříšcích, kokosu, ale i na kachně v kari omáčce s lanýži.
Zobrazit příspěvek na InstagramuPříspěvek sdílený Little Palm Island Resort (@littlepalmisland), Úno 27, 2016 v 6:18 PST
Zajímavý je především zážitek, kdy máte možnost stolovat na pláži obklopení jen šuměním moře a za světla pochodní rozestavěných okolo. Ale pokud vás zrovna neláká představa toho, že vám bude při jídle šplouchat na nohy teplá mořská voda, nabízí resort samozřejmě i možnost najíst se uvnitř v jídelní místnosti, odkud je na pláž krásný výhled.