Článek
Restaurace nacházející se ve městě Khon Kaen ve stejnojmenné provincii je oblíbená pro svou typickou severovýchodní thajskou kuchyni. Aktuálně má podnik v nabídce rovněž polévku, jejíž hlavní přísady zaujmou na první pohled - býčí varlata a penis.
V thajské restauraci dostanete burger se speciálním vzorem a požehnáním

Jak majitel Krasin Klangchamnan poznamenává, tyto části býka jsou nejprve nakrájeny na jemné kousky a poté se dusí s aromatickými bylinkami a kořením, aby vznikl silný vývar.

Polévka z býčích genitálií se stala v Thajsku hitem.
O nevšední pokrm je v okolí velký zájem, o čemž svědčí i fakt, že si případní zájemci musí zarezervovat stůl s dostatečným časovým předstihem. Býčí genitálie jsou podle majitele podniku navíc vzácné, neboť je místní řeznictví obvykle neprodávají.
„Každá položka v menu je pečlivě naporcována přesně na 100 gramů hovězího masa, aby byla zajištěna stálá a vhodná porce pro zákazníky. Maso používané pro tento konkrétní pokrm pochází z býků čerstvě poražených tentýž den,“ vysvětluje Klangchamnan s tím, že tyto ingredience mají pro strávníky „ozdravné vyživující účinky“.
Anketa
V restauraci v Tchaj-peji servírují ramen s mohutným stejnonožcem
