Článek
S cukrářským umění Churchill začal v roce 2015. Jednoho dne si předsevzal úkol, zda dokáže vytvořit čokoládovou skořápku ve tvaru citrónu. A právě tenhle výtvor v něm probudil vášeň pro vytváření optických iluzí.
Jedním z jeho nejznámějších výrobků je dezert, který na první pohled vypadá jako mycí houba. Ta je pro větší uvěřitelnost pokrytá „pěnou z mycího prostředku“ a talíř zaneřáděný „nečistotami“. Všechny použité ingredience jsou však nejenom jedlé, ale také velmi chutné.
Zatímco některé dezerty zvládne vytvořit na posezení, na jiných pracuje velmi dlouho. Nejvíce mu dal prý zabrat dezert v podobě popelníku naplněného popelem s cigaretovými nedopalky.
Se sladkými experimenty se chlubí na sociálních sítích, kde sklízí velký úspěch. Jeho profily na Facebooku a Instagramu sleduje v součtu přes sto tisíc lidí.
„Chci, aby lidé měli svobodu a důvěru k tomu, co dělají. Ať už je to cokoliv. Miluju reakce lidí, dobré, i ty špatné. Nejvíce ze všeho chci ale inspirovat lidi k porušování běžných pravidel,“ svěřil se iluzionista s jídlem, jak sám sebe rád nazývá.