Článek
S cukrářským umění Churchill začal v roce 2015. Jednoho dne si předsevzal úkol, zda dokáže vytvořit čokoládovou skořápku ve tvaru citrónu. A právě tenhle výtvor v něm probudil vášeň pro vytváření optických iluzí.

Některé výtvory jsou opravdu úchvatné.
Jedním z jeho nejznámějších výrobků je dezert, který na první pohled vypadá jako mycí houba. Ta je pro větší uvěřitelnost pokrytá „pěnou z mycího prostředku“ a talíř zaneřáděný „nečistotami“. Všechny použité ingredience jsou však nejenom jedlé, ale také velmi chutné.

Dezert v podobě mycí houby je jedním z nejznámějších počinů cukráře.
Zatímco některé dezerty zvládne vytvořit na posezení, na jiných pracuje velmi dlouho. Nejvíce mu dal prý zabrat dezert v podobě popelníku naplněného popelem s cigaretovými nedopalky.
Se sladkými experimenty se chlubí na sociálních sítích, kde sklízí velký úspěch. Jeho profily na Facebooku a Instagramu sleduje v součtu přes sto tisíc lidí.

Na první pohled plísňový sýr, ve skutečnosti vanilkový cheesecake.
„Chci, aby lidé měli svobodu a důvěru k tomu, co dělají. Ať už je to cokoliv. Miluju reakce lidí, dobré, i ty špatné. Nejvíce ze všeho chci ale inspirovat lidi k porušování běžných pravidel,“ svěřil se iluzionista s jídlem, jak sám sebe rád nazývá.