Článek
Šéfkuchař tvrdí, že jako důvod jeho vyhazovu majitelé uvedli hrubé porušení kázně. Tak bylo označeno to, že si pozval do restaurace přátele v době nedělního oběda, kdy měla restaurace zavřeno. Výpověď dostal takříkajíc na minutu, bez jakéhokoliv odstupného. Prý za to, že využil restauraci k nepovolenému účelu.
Kuchař tvrdí, že veškeré jídlo a pití platil on a že restauraci nevznikly žádné škody.
Zobrazit příspěvek na InstagramuPříspěvek sdílený Alyn Williams at The Westbury (@awwestbury), Čen 14, 2017 v 10:21 PDT
„Samozřejmě jsem velmi naštvaný a zklamaný ze svého propuštění za těchto okolností. Zčásti také proto, že jsem byl zaměstnancem hotelu po celých osm let od otevření restaurace. Byl jsem myslím ukázkovým a velmi zodpovědným zaměstnancem. Získal jsem michelinskou hvězdu, kterou jsem udržel od jejího udělení v roce 2013,” uvedl Williams.
Za Williamse se postavili i mnozí další šéfkuchaři a provozovatelé restauračních podniků. Všichni shodně uvádí, že je vyhozený kolega skvělý a velmi talentovaný kuchař a jeho propuštění považují za velmi unáhlené.