Hlavní obsah

Příležitostný sex, romantické scény a další erotické fantazie žen

Každá žena je jedinečná, tudíž i způsob, jakým prožívá svou sexualitu, může být různý. A nejinak je tomu u sexuálních fantazií. Zatímco u některých žen převažuje romantika, u jiných adrenalin, hry na dominanci či submisivitu. Důležité je, že na sexuálních fantaziích není vůbec nic špatného, protože představivost umožňuje prozkoumávat i to, na co by si člověk v reálu netroufl. Problém může nastat až v okamžiku, kdy se z fantazií stane posedlost, což se ale tak často nestává.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Erotické fantazie lidem pomáhají při sexuální stimulaci a vzrušení a zároveň u nich snižují stres a nahromaděné napětí. Pomáhají také odhalit touhy a preference a mohou být i tou nejlepší prevencí před nudou a stereotypem.

Samozřejmě ne vždy se fantazie promítají do skutečného sexu a nemusejí ani nutně odrážet skutečnou touhu. Nicméně není pochyb o tom, že je lze považovat za přirozenou a zdravou součást sexuálního života.

Podívejte se s námi na přehled ženských sexuálních fantazií z posledních průzkumů odborníků.

Nechce s vámi žena spát? Chyby hledejte hlavně u sebe

Sex a vztahy

Jaké jsou tedy nejčastější sexuální fantazie žen?

1. BDSM

Rozhodně se nejedná o praktiky, při kterých jde o násilí. U BDSM jde především o hru na dominanci a submisivitu, přičemž dominantní jedinec submisivního netýrá, ale poskytuje mu rozkoš.

V těchto fantaziích některé ženy přebírají otěže a jiné chtějí být ovládány. Dnes již existují studie, které potvrzují, že právě tyto praktiky dokážou snižovat psychický stres a také zvyšovat sexuální vzrušení.

2. Romantické scény

Řada žen ve svých fantaziích prožívá nejrůznější romantické filmové scény od vášnivých polibků a laskání až po milování na těch nejromantičtějších místech světa, které v nich dokážou probudit všechny smysly.

3. Příležitostný sex

Ve fantaziích žen se často vyskytují muži, které zcela náhodně potkaly někde v metru či v kavárně. A to v nich probudilo touhu po nepoznaném.

4. Sex ve třech

Sex ve třech dnes již patří mezi naprosto běžné sexuální fantazie mužů i žen. Mnohé jedince jednoduše fascinuje myšlenka sdílet intimitu se dvěma lidmi současně.

5. Sex s jinou ženou

Sexualita je rozmanitá a naše mysl zkoumá její hranice. I když je žena heterosexuální, v jejích fantaziích se mohou objevit i další ženy a vyvolat v ní velmi intenzivní vzrušení.

6. Pozorovat nebo být pozorována

Mezi časté fantazie patří i voyeurismus a exhibicionismus. Představa, že sledují jiné milence při sexu, u některých žen probouzí neskutečnou zvědavost, zatímco fantazírování, že je samotné při sexu někdo další pozoruje, u nich posiluje vzrušení a intenzitu orgasmu.

7. Při partnerském sexu myšlenky na někoho jiného

I když je pro mnohé ženy sex s partnerem uspokojující, občas se jim může stát, že právě při milování si v představách vymění partnera za někoho úplně jiného. Někdy může jít o šéfa, kolegu, kamaráda, ale i o filmovou hvězdu či nějakého zcela neznámého jedince. Dokonce i o člověka, kterého v reálném životě žena nemá ráda, či ji dokonce odpuzuje.

8. Sex se slavnou osobou

Hlavní roli ve fantaziích mohou sehrát i oblíbení zpěváci, herci, herečky a další známé osobnosti.

Proč mě partner sexuálně nepřitahuje

Sex a vztahy

9. Sex na neobvyklých místech

Vzrušení ze zakázaného a možnost být odhalen jsou další věci, které vzbuzují touhy. Často se jedná o velmi adrenalinovou záležitost, která s lidmi dělá doslova divy. A je jedno, zda půjde o sex ve zkušební kabince, v kině, v letadle, na pláži či na lavičce v parku.

10. Společná masturbace

Mezi ženské fantazie patří i představy, v nichž se milenci zaměřují na vlastní masturbaci a současně se přitom pozorují. Případně jeden masturbuje a druhý ho sleduje.

11. Sex na různých místech v domě

Některé ženy vzrušuje už jen představa na milování na nejrůznějších místech v bytě. Ať už se jedná o kuchyňskou linku, jídelní stůl, sprchový kout, schody či sedačku v obýváku, většinu těchto představ lze velmi dobře zrealizovat i v reálném životě.

12. Odhalení při činu

Pro některé ženy mohou být velmi vzrušující představy, že někdo vstoupí do místnosti v okamžiku, kdy se s partnerem milují. Často jsou tyto fantazie spojeny s nejrůznějšími akcemi, např. zahradní party apod.

13. Sex se zavázanýma očima

Pokud má člověk zakrytý zrak, zesiluje se aktivita ostatních smyslů. I samotné potěšení tak může dostat zcela jiný rozměr.

14. Hra s fiktivními identitami

Mnohé ženy si rády představují sex, při kterém s partnerem používají nejrůznější převleky, vymyšlená jména a další věci, které mohou vzbuzovat tajemnost a dobrodružství.

15. Sex na pracovišti

I myšlenky na intimitu na pracovišti mohou probouzet intenzivní emoce touhy a tajemství. A je jedno, zda jde o tajné doteky během pracovního meetingu v zasedací místnosti, vášnivé šeptání v kuchyňce či samotné milování v kanceláři, skladu či na záchodcích.

16. Sex před kamerou či sledování se v zrcadle

Pozorování vlastního sexuálního zážitku může být pro mnohé ženy velmi stimulující. Zatímco některé ženy preferují sledování sebe samých při milování v zrcadle, jiné natáčení videa a následné prohlížení záznamů, při kterých mají možnost opakovaně prožít všechny ty okamžiky vzrušení či vyvrcholení.

Když partner odmítá sex

Sex a vztahy

I velmi rychlé milování snižuje stres a zlepšuje náladu

Sex a vztahy
Související témata:

Výběr článků

Načítám