Hlavní obsah

Kousání do rtu při líbání a další drobnosti, které muži mají rádi

Ať už při prvních schůzkách, či po letech vztahu, existuje hned několik drobností, které muži dokážou ocenit, byť si mnohé ženy ani neuvědomují, že by právě tyto věci mohly mít takovou moc. Krásný a láskyplný vztah totiž nevyžaduje žádná velká gesta, zcela stačí maličkosti, které obohacují partnerský život a vedou k pocitům štěstí a spokojenosti.

Foto: Profimedia.cz

Kvalitní vztah nemusí být o velkých gestech.

Článek

Hlava na hrudi

Jestli mužům dělá něco dobře, tak když je vleže jejich žena obejme paží a položí jim při tom svou hlavu na jejich hruď.

Hraní si s jeho vlasy

Stejně jako většina žen, i muži mají rádi, když si žena hraje s jejich vlasy. „Pokud bude chtít partnera rozesmát, pak postačí, když jej lehce podrbe v zadní části hlavy,“ doporučuje na svém blogu odborník na seznamování a vztahy James M. Sames.

Kousání do rtu při líbání

Nečekanou vášeň pak může v mužích probudit, když je žena při líbání jemně kousne do rtu. I taková drobnost dokáže mnohdy více než celá řada velkolepých činů.

První krok

Řada žen od mužů očekává, že právě oni vždy udělají první krok, ať už jde o poslání SMS, pozvání na rande, či o intimní hrátky. Pravdou ale je, že muži mají rádi, když alespoň jednou za čas iniciativu převezmou ženy.

Roztomilost může být nevinná hra, ale i chytrá zbraň

Sex a vztahy

Být oporou

Mužům také dělá dobře, když se žena v jejich přítomnosti cítí v bezpečí. Pokud ji mohou vzít do náručí, obejmout a stát se její oporou, je to něco, co vždy ocení.

Naslouchání

Stejně jako ženy i jejich partneři ocení, když jim druzí naslouchají. A to zejména v okamžicích, když se v jejich životech děje něco důležitého.

Chlubení

Když se muži něco podaří či udělá něco hezkého, pak mu vždy zalichotí, když si to žena nenechá jen pro sebe a pochlubí se i svému okolí, jak moc je její partner šikovný a jak je na něj moc pyšná.

Oční kontakt

Pokud žena při komunikaci s mužem udržuje neustálý oční kontakt a reaguje na jeho slova, dává mu najevo, že jí na něm záleží a skutečně ji zajímá, co říká.

Zapamatování si, co se mu líbí a nelíbí

Je jedno, zda žena uvaří svému muži oblíbené jídlo, pustí muziku, co má rád, nebo naplánuje výlet do míst, kam rád jezdí, už jen tím, že mu dá najevo, že si všechny tyto věci pamatuje, mu dopřává příležitost cítit se výjimečně.

Posílání zpráv, i když je venku s přáteli

Každému muži udělá radost, když si na něj žena vzpomene i v okamžicích, kdy se baví se svými přáteli mimo domov či je na pracovní akci apod. Stačí, když mu pošle kratičkou zprávu, třeba jen s pozdravem či smajlíkem.

Charisma je mocná zbraň. Nejde přitom o krásu ani charakter

Sex a vztahy

Perfektní partner aneb Jak věk ovlivňuje to, co nám přijde na druhém atraktivní

Sex a vztahy
Související témata:

Výběr článků

Načítám