Hlavní obsah

Jaké věci ženy nejvíce oceňují na mužích

Zamilovat se do muže nemusí být vůbec složité. Vytvořit s ním funkční vztah už ale problém být může. Nestačí totiž jen sexuální přitažlivost a chemie. Důležitou roli hrají i další věci, které ženu mohou přesvědčit o tom, že vztah s daným mužem má budoucnost a stojí za to do něj investovat čas a energii. Podívejme se na přednosti, které ženy na mužích ocení.

Foto: Profimedia.cz

Každá žena ocení, když se jí muž dvoří a snaží se o ni pečovat.

Článek

Starostlivost a péče

Řada žen ocení, když jim muž sám od sebe pomůže s jakoukoli praktickou věcí. Ať už jde o opravu auta, pračky, či počítače. Muž přitom nečeká, až ho žena požádá, ale prostě sám zakročí a vyřídí to.

Mužská síla

Většina žen se shoduje, že jim dělá dobře, když mají vedle sebe silného muže, který nemá problém je vzít do náruče. Stejně tak, když jim muž pomůže přestěhovat věci, které jsou pro ně příliš těžké, nebo jim vezme tašky s nákupem.

Doteky

Ženy milují mužské doteky. A je jedno, zda se jedná o letmé doteky, doteky plné vášně nebo ty, které vyjadřují starostlivost a péči.

Síla dotyku aneb Proč nám tak dělá dobře mazlení a objímání

Zdraví

Mužská vůně

Ženy si vybírají své protějšky i podle jejich přirozené vůně. Zatímco některým ženám nevadí ani pach jejich potu, jiné ocení vůni oblíbeného parfému.

Svádění

Každé ženě dělá dobře, když je muž svádí a dává najevo svou touhu po milování s ní. Být žádoucí je pro ženu přesně to, co jí dodává na sebevědomí, ženskosti, ale i náruživosti.

Všímavost

Ženám se líbí, když své muže zaujmou nejen pohledem, ale jednoduše tím, kdo jsou. Milují, když si muži váží jejich moudrosti, láskyplnosti, šikovnosti, ale i starostlivosti a zároveň respektují jejich chyby a nedostatky.

Velkou radost ženám udělá i to, když muži sami od sebe zaregistrují vše, co pro ně ženy dělají, aby se jim líbily. Stejně tak, když dobře naslouchají tomu, co mají ženy rády, a pak jim v tomto duchu dělají radosti nejrůznějšími pozornostmi.

Zájem o názory a pocity žen

Co ženy dokážou skutečně ocenit, je to, když se muži zajímají o jejich pocity, názory a myšlenky. A byť s nimi nesouhlasí, neodsuzují je a dokážou se s nimi v klidu o všem bavit a nabízet jim své pohledy a vysvětlení.

Když za žárlivostí stojí váš vlastní problém

Sex a vztahy

Mlčení je mocná zbraň zejména ve vztazích

Sex a vztahy
Související témata:

Výběr článků

Načítám