Hlavní obsah

Prohlédněte si dům postavený jako dětská hračka v životní velikosti

Krabičky Polly Pocket jsou věnovány vždy nějakému konkrétnímu tématu. Tyto kapesní hračky se nyní staly inspirací pro vznik domu, který si s nimi rozhodně v zajímavosti nezadá. Nevšední stavba se nachází v malebném městečku Littleton v Massachusetts a je možné si ji krátkodobě pronajmout.

Foto: Kelsey McClellan

Stavba vypadá jako z říše pohádek.

Článek

Krabičky Polly Pocket byly po třicet pět let vyráběny pouze v kapesní velikosti. To se ale nyní podle titulu House Beautiful změnilo. Dům jimi inspirovaný plně napodobuje půvaby herních prvků krabičky s názvem Slumber Party Fun. Interiér je podle serveru NBC Boston zařízen ve stylu devadesátých let. Nechybí kousky odkazující na marnivost panenky Polly. Dům je tak plný nostalgických doplňků na vlasy a nehty v jejích oblíbených barvách. Nechybí retro lednička nebo skříň, kde visí ikonické oblečení panenky s oblíbenou charakteristickou gumovou texturou. V lednici jsou pak makety jídel typických pro devadesátá léta.

Obyvatelé si mohou odpočinout v obývacím pokoji s popcornem, filmem pouštěným z videokazet a spoustou polštářů. Mohou si zdřímnout na Pollyině rozkládací pohovce nebo se uvelebit v jejím stanu Action Park v životní velikosti. V domě mohou lidé také uplatnit svého kreativního ducha a vytvořit si náramky přátelství v barvách typických pro hry s panenkou Polly. Mohou také využít kousků nacházejících se v toaletním stolku panenky a nalepit si nehty nebo si dát do vlasů sponky ve tvaru motýlů.

Stavba má na výšku bezmála třináct metrů. Dům se na noc nezavírá, ale zůstává otevřený a ke spaní tak slouží přilehlý stan. Hosté mají k dispozici soukromou toaletu s koupelnou.

Noc v tomto domě (stanu) vyjde v přepočtu na zhruba dva tisíce korun. Jde bezpochyby o zajímavou inspiraci pro zařízení hravých dívčích pokojů i o tip na strávení zábavného holčičího víkendu s dětmi.

Plážový dům v Santa Monice vypadá, jako by ho právě opustila panenka Barbie

Tipy a trendy
Související témata:
Polly Pocket

Související články

Výběr článků

Načítám