Hlavní obsah

Nejzábavnější znamení podle astrologů

Chcete být obklopeni lidmi, se kterými se nikdy nebudete nudit? Které znamení je zárukou, že budete vždy v dobré náladě?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Každý má přítele, který dokáže rozsvítit i tu nejnudnější party. Někoho, ke komu si chodí dobít baterky, když ho ničí stres, potřebuje poradit, pobavit. Zkrátka existují lidé, kterým zábava vychází ze srdce a jsou většinou optimisticky naladění. Astrologové přitom tvrdí, že za jejich pozitivní energií může stát jejich znamení.

Štír 

Sarkasmus je jeho životní potřebou. Bez něj neumí a nechce mluvit, miluje černý humor, a jak potvrzuje spisovatelka a astroložka Lisa Barrettová: „Vždy se ve společnosti Štíra musíte ptát, jestli tohle opravdu myslí vážně, nebo zda jde o nadsázku, kterou má pobavit. Z mimiky obličeje nic nevyčtete.“ Jak dodává zakladatelka astro blogu Typical Topical: „Ať už Štíry zajímá cokoli, můžete si být jisti, že to dělají s nadšením, vášní a intenzitou, díky čemuž je s nimi velká zábava.“ To, že ostatní trpí, protože nevědí, co si myslet, je věc podružná. Hlavně, že se svět baví.

Vodnář

Vodnáři žijí ve svém vlastním světě. Ale jakmile vás do něj pustí, budete závislí na jejich svérázném a excentrickém duchu. „Obvykle mají ten nejunikátnější a nejpopisnější způsob vyprávění příběhu, který je okořeněn zvukovými efekty, napodobenými hlasy a kompletními popisy postav,“ říká Barrettová.

Toto volnomyšlenkářské znamení sice nepatří mezi ty, kteří často vyrážejí do víru města, ale když už se rozhodnou, jsou pro „každou špatnost“. Jejich výdrž je neuvěřitelná, po jejich boku se dřív než nad ránem do postele nedostanete.

Ideální doba spánku pro každé znamení zvěrokruhu

Lifestyle

Beran

První ze tří ohnivých znamení, které je na seznamu. „Jejich vášnivá povaha v nich vyvolává touhu zkoušet nové zážitky a žít život naplno,“ tvrdí o ohnivé trojici Beran, Lev a Střelec Bella Nguenová, astrologická sloupkařka časopisu Indielogy.

Podle ní jsou Berani pověstní svou praštěnou, lehkomyslnou povahou a schopností vnést do obtížných situací trochu dobromyslné lehkosti. Milují vyprávění příběhů a dokážou z každé události udělat opravdovou slavnost. Je však třeba varovat - často to totiž také znamená, že Beran chce být neustále středem pozornosti.

Blíženci

Je překvapením, že nejspolečenštější znamení zvěrokruhu je také jedním z nejzábavnějších? Asi ne. Díky dualitě Blíženců se lidé narození v tomto znamení snadno začlení do jakéhokoli společenského prostředí a nebojí se navázat konverzaci s novými lidmi. „Blíženci, kterým vládne Merkur, planeta komunikace, jsou hrdí na svou schopnost spojit se s lidmi a proměnit i tu nejvšednější konverzaci v něco vtipného a nezapomenutelného,“ dodává Nguenová. S Blíženci se zkrátka nikdy nepřestanete smát a budete se po jejich boku cítit skvěle.

Lev

Stejně jako Beran je i Lev ohnivé znamení, které chce, aby na něj byla upřena veškerá pozornost. Lvi jsou přirození baviči, jejich láska k záři reflektorů je staví do centra dění a rozesmějí vás také přílišnou dramatizací, ve které si libují. Ačkoli Lvi milují večírky, stejně dobře se baví v intimnějším prostředí. Jejich přirozené charisma, vřelost a štědrost k sobě neustále přitahuje lidi a umožňuje Lvům snadno vytvářet zábavné prostředí pro všechny kolem.

Střelec

Hledáte partnera na seskok padákem nebo parťáka na výlet? Najděte si pro takové plány Střelce. Milují zábavu, touží po toulkách, a vědí, jak říci „ano“ veškerému dobrodružství a vzrušení. Vládne jim Jupiter, planeta průzkumu, takže neustále hledají „další velkou věc“, která jim učiní život zajímavějším a příjemnějším. Střelec ví, jak se zasmát sám sobě a nemá problém udělat si legraci i z těch nejvážnějších situací. Obecně jsou lidé narození v tomto znamení trochu nešikovní, ale o to víc se určitě budete bavit, když budou nablízku.

Planety vám jsou nakloněny. Unikátní konjunkce má přinést nejšťastnější chvíle do roku 2188

Koktejl

Proč lze některé muže jen těžko milovat

Sex a vztahy

Výběr článků

Načítám