Hlavní obsah

Z kurtu na přehlídkové molo: Tenisová móda vládne současným trendům

Letošní rok patří sportu. Z pohledu módy udává trendy tenis, ale nebojte se, nemusíte brát do ruky raketu, abyste byla stylová.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Zendaya ztvárnila hlavní roli v novém tenisovém filmu Rivalové

Článek

Tenis se stal významným zdrojem inspirace pro současnou módu. Jeho vliv lze vidět v různých aspektech, od praktických a stylových šortkových sukní přes univerzální malé bílé šaty až po globální trend tenisových prvků v každodenním oblečení, jako jsou tenisky či trička s límečkem. Tento sportovní styl kombinuje eleganci s pohodlím a nabízí široké možnosti pro různé příležitosti.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka Miu Miu inspirovaná tenisovou módou. Nechyběly u sportovců oblíbená tenisová polo trička.

Malé bílé

Malé černé šaty jsou považovány za základní prvek každého šatníku a také jejich bílá varianta se stala nepostradatelnou. Malé bílé, inspirované čistotou a jednoduchostí tenisového oblečení, přinášejí do šatníků svěžest a eleganci. Jsou perfektním kouskem pro letní měsíce a díky neutrální barvě se snadno kombinují s různými doplňky. Hodí se jak na denní nošení s teniskami, tak na večerní události s podpatky.

Foto: archiv firem

Šaty se skládanou sukní, H&M, 599 Kč. Tenisky, Adidas, 2379 Kč. Kšiltovka, Carne Bollente (prodává Zalando), 1560 Kč. Svetřík, Ralph Lauren, 5330 Kč. Šortková sukně, Zara, 349 Kč

Foto: Profimedia.cz

Herečka Zendaya

Foto: archiv firmy

Tenisová kolekce Goldbergh

Šortková sukně

Šortková sukně, jak už název napovídá, kombinuje pohodlí šortek s elegantním vzhledem sukně. Tento kousek je ideální pro dámy, které chtějí zůstat stylové, aniž by se vzdaly komfortu. V tenisovém prostředí je tento oděv nezbytný, protože umožňuje volný pohyb a zároveň působí esteticky. Díky praktičnosti a stylu si šortková sukně našla cestu i do běžné městské módy, kde ji ženy ocení pro její univerzálnost.

Foto: archiv firem

Košile, Zara, 549 Kč. Termohrnek Stanley cup, Alza, 1299 Kč. Unisex vesta, Lacoste, 3648 Kč. Šortková sukně, Zara, 349 Kč. Šaty, Gant, 5529 Kč

Foto: Profimedia.cz

Herečka Zendaya

Foto: archiv firmy

Tenisová kolekce Goldbergh

Jak přežít tropické noci? Přinášíme tipy na lehoučká pyžama

Móda a kosmetika

Móda do rozpálených ulic podle stylových Pařížanek

Móda a kosmetika
Související témata:

Výběr článků

Načítám