Hlavní obsah

Trend, který zaujme? Pánské trenýrky v dámském podání

Móda je neustále se měnící fenomén, který se nezřídka ohlíží do minulosti, aby z ní čerpal inspiraci pro nové trendy. V poslední době se v dámské módě objevuje nový, překvapivý trend, který spojuje pohodlí, styl a originálnost – pánské trenýrky v dámském podání.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky: Emily Ratajkowski, Bella Hadidová, Emily Ratajkowski

Článek

Letní teploty podle meteorologů ještě chvíli vydrží, takže není důvod uklízet lehké oblečení na dno skříní. Naopak, vychutnejte si letní trendy, dokud je čas! Září je navíc nabité módními akcemi, a proto jestli hledáte pohodlný a šik outfit podle posledních trendů, vsaďte na boxerky, které se nosí místo klasických kraťasů na ležérní, ale i formální způsob. Nevěříte? Naučíme vás, jak je kombinovat!

Absence kalhot je trend, který přetrvává již několikátou sezonu. Odstartovala ho značka Miu Miu, která na molo poslala modelky pouze ve velmi úsporných šortkách, připomínajících spíše kalhotky, v kombinaci s oversized saky, bomber bundami či košilemi.

Ačkoliv tento trend vyniká na přehlídkových molech nebo sociálních sítích, v praxi je téměř nenositelný. Na řadu tak přicházejí další pokračování tohoto trendu – pánské boxerky. Zapomeňte ale na ty, které má váš partner ve svém šuplíku. Dámská obdoba neprosvítá, lépe sedí, přitom je ale stejně komfortní.

O oblíbenosti tohoto trendu ostatně svědčí i skutečnost, že koluje mezi celebritami. V boxerkách byla k vidění například čerstvá maminka a modelka Hailey Bieberová či „it girls“ Kendall Jennerová či Emily Ratajkowski. Také známé influencerky nezůstaly pozadu.

Jejich módní styl dokazuje, že boxerky lze velmi jednoduše zařadit i do vašeho šatníku. Stačí si k nim obléknout bílé tričko nebo nátělník, přehodit ležérní oversized sako, přidat trendy tenisky a sluneční brýle a máte hotovo.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Světlé, Zara, 549 Kč. Zelené, Bershka, 499 Kč. Modré, Zara, 649 Kč. Lososové, Lindex, 899 Kč. Zelenkavé, Zalando, 1440 Kč

Skvěle vypadá také kombinace boxerek a trendy oblekové vestičky. Vsaďte na její prodlouženou variantu, která působí na těle velmi lichotivě a navíc nechá boxerky vykukovat jen nenápadně.

K šortkám si můžete pořídit i ladící oversized košili. Takovýto komplet se hodí nejen na pláž, ale také do města, pokud zvolíte správné doplňky. Podobně ležérnímu outfitu svědčí například výrazné šperky, trendy sandálky nebo tenisky a velké sluneční brýle. Košili navíc můžete do šortek zakasat a vytvořit tak dojem overalu.

Foto: archiv firem

Zleva šortky: Marks & Spencer, 1699 Kč. Reserved, 349 Kč. Oysho, 699 Kč

Kalendář akcí pro milovníky módy

Móda a kosmetika
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám