Hlavní obsah

Odvážný outfit ve stylu Cher a další módní lekce podle Zendayi

Romantika, rafinovanost i extravagance, tak se dá popsat módní styl americké herečky a zpěvačky Zendayi. Naposledy okouzlila v róbě, která vzdává hold hudební ikoně Cher.

Zendaya vzdala hold CherVideo: AP

Článek

Je to jen pár dnů, kdy se divákům slavnostního ceremoniálu 39. ročníku Rock & Roll Hall of Fame zatajil dech. To když se na pódiu objevila Zendaya v přiléhavých třpytivých šatech s rozparkem a s páskami přes prsa, které odhalovaly boky a břicho. Šaty od Boba Mackieho z roku 2001 nápadně připomínaly kousek stejného návrháře, který vynesla zpěvačka Cher v roce 1972.

Kostýmní návrhář Bob Mackie je neodmyslitelně spojován s ikonickou Cher. Během její více než šest desítek let dlouhé kariéry vytvořil nespočet efektivních outfitů, které se často objevovaly v médiích. Zendaya tak příkladně navazuje. O odvážném modelu, který důkladně opisoval její ladné křivky, se pochvalně vyjadřují umělci i fanoušci.

A jak by také ne, když je tato kráska považována za jednu z nejlépe oblékaných žen současnosti. Hvězda filmu Duna už mnohokrát dokázala, že jí sluší zkrátka cokoliv – ať jsou to romantické róby, extravagantní modely, nebo vytahaná mikina a široké kalhoty. Zendaya je známá tím, že ráda mění outfity, klidně i několikrát během jednoho dne.

Je také jednou z tváří značky Louis Vuitton, takže nemohla chybět na přehlídce na letošním týdnu módy v Paříži. Dorazila v modelu, který si vzal na starost její dvorní stylista Law Roache. Šlo o sako s hlubokým výstřihem a řasenou sukni. Outfit připomínal oblekové siluety, které dominovaly 80. letům, zejména v kultovních filmech jako Working Girl.

Naposledy se stala tváří nové reklamní kampaně švýcarské sportovní značky On. Herečka a zpěvačka podle svého prohlášení už roky s oblibou nosí její produkty při cestování, natáčení nebo při procházkách se psem. Kampaň s názvem Dream Together se tak stala vyvrcholením dlouholetého partnerství.

Zendaya

Americká herečka, zpěvačka a tanečnice Zendaya Maree Stoermer Coleman pochází z Kalifornie a oslavila v září 28. narozeniny. Je držitelkou několika ocenění, včetně dvou cen Emmy a Zlatého glóbu. V roce 2022 byla časopisem Time zařazena na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa. Kromě herecké kariéry se věnuje i hudbě. V roce 2011 vydala singly Swag It Out a Watch Me, který vytvořila ve spolupráci s Bellou Thorne. V roce 2012 podepsala smlouvu s Hollywood Records.

Herečka Zendaya představuje futuristickou módu

Móda a kosmetika

Zendaya by ráda zpívala hit z Hříšného tance ve filmu

Film
Související témata:

Související články

Herečka Zendaya představuje futuristickou módu

Do kin míří pokračování sci-fi velkofilmu Duna, ve kterém ztvární hlavní roli Zendaya. Že se bude jednat o velkolepou vizuální podívanou, naznačuje i hereččin...

Výběr článků

Načítám