Hlavní obsah

Nejlechtivější přehlídka sezony ukázala ženskou krásu bez ohledu na věk či velikost

Po dlouhých šesti letech se na přehlídková mola vrátila show Victoria’s Secret včetně kultovních sexy andílků. Od předchozích ročníků se přesto velmi lišila. Na mole byly k vidění nejen nejžádanější modelky současnosti, ale i minulosti, a to včetně plus size modelek. Na ženskost zde bylo pohlíženo z mnoha úhlů, což se setkalo s obrovskými ovacemi nejen v publiku.

Přehlídka Victoria’s SecretVideo: Reuters

Článek

Nejžhavější přehlídka sezony proběhla 15. října v New Yorku a ukázala novou budoucnost značky, která se stále více přizpůsobuje ženám současnosti, které preferují nejen sexy vzhled, ale i pohodlnost a kvalitní materiály. Zároveň chce ukázat, že ženy mohou být krásné bez ohledu na věk, postavu či na vlastní identitu.

I z tohoto důvodu show zcela ovládly modelky různého věku, velikostí i smýšlení. Stejně tak hudební doprovod tvořily výhradně ženy. Vystoupila Lisa ze skupiny Blackpink, která akci zahájila, či Cher, jež byla součástí vyvrcholení večera.

Hvězdami přehlídky byly bezesporu sestry Hadidové, ale i populární topmodelky 90. let jako Eva Herzigová, Kate Mossová, Tyra Banksová či nejpopulárnější andílci všech dob Adriana Lima, Alessandra Ambrosiová, Candice Swanepoeová či Doutzen Kroeseová. Úspěch ale sklidily i oblíbené plus size modelky Ashley Grahamová a Paloma Elsesserová.

Největším překvapením přehlídky byla účast Iriny Shaykové a pak také bývalé první dámy Francie Carly Bruniové-Sarkozyové.

Nejnovější kolekce Chanelu vsadila na jednoduchost, lehkost a hlavně nositelnost

Móda a kosmetika

Přehlídku Victorie Beckhamové na pařížském týdnu módy ovládly průsvitné materiály a minimalismus

Móda a kosmetika
Související témata:
Victoria's Secret

Výběr článků

Načítám