Hlavní obsah

Móda do rozpálených ulic podle stylových Pařížanek

Pařížanky jsou po celém světě známé neodolatelnou elegancí a sofistikovaností. Jejich styl je synonymem pro nenucený šarm, který dokáže spojit jednoduchost s luxusem. Ten v létě ještě více září díky lehkým materiálům, svěžím barvám a minimalistickým doplňkům.

Foto: Profimedia.cz

Street style z Paříže

Článek

Pařížanky se drží pravidla, že méně je více. Jejich letní šatník se tak skládá především z kvalitních a dobře padnoucích základních kousků, jako je bílá košile, jednoduché šaty, klasické džíny a elegantní sukně, které jsou nadčasové a snadno kombinovatelné. To jim umožňuje vytvořit mnoho různých outfitů s minimálním úsilím.

Lehké a vzdušné materiály

Léto ve městě může být opravdu horké, a proto Pařížanky dávají přednost lehkým a prodyšným materiálům. Bavlna, len a hedvábí jsou jejich oblíbené volby. Tyto látky nejen dobře vypadají, ale také poskytují pohodlí a umožňují pokožce dýchat.

Proč je len králem letní módy

Móda a kosmetika

Neutrální barvy s jemnými akcenty

Pařížský letní styl je často postaven na neutrálních barvách, jako je bílá, béžová, černá a námořnická modrá. Tyto barvy jsou elegantní a snadno kombinovatelné. Pro oživení outfitu pak Pařížanky používají jemné akcenty v podobě pastelových tónů nebo květinových vzorů. Například bílé letní šaty mohou být doplněny pastelově růžovými sandály nebo kabelkou s jemným vzorem.

Minimalistické doplňky

Pařížanky vědí, že doplňky mohou outfit buď pozvednout, nebo přehlušit. Proto volí minimalistické šperky, jako jsou jemné náhrdelníky, jednoduché náramky a malé náušnice. Sluneční brýle s klasickým designem a kvalitní kožené kabelky jsou dalšími nezbytnostmi v jejich letním arzenálu. Nemohou chybět ani slamáky a šátky, které dodávají outfitům šmrnc a chrání před sluncem.

Stylové Pařížanky: Jak si osvojit pravidla oblékání s elegancí a šarmem

Móda a kosmetika
Související témata:

Výběr článků

Načítám