Hlavní obsah

Léto plné vášně: Inspirace na spodní prádlo

Léto plné vášně je na dosah, stačí jen vybrat správné kousky, které podpoří vaši smyslnost a sebevědomí. Krajková elegance, saténová svůdnost nebo průhledná provokace. Nebojte se experimentovat a objevovat nové možnosti, které vám pomohou prožít nezapomenutelné chvíle.

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 2792 Kč. Kalhotky, 1432 Kč. Obojí Simone Pérèle

Článek

Není žádným tajemstvím, že krásné spodní prádlo funguje jako dokonalé zpestření v ložnici i mimo ni. To ale není zdaleka všechno. Sexy set dokáže zvednout sebevědomí, aniž by o tom kdokoliv jiný věděl.

Letní romance

Lehké materiály, jako je bavlna či krajka, přinášejí pocit svěžesti a volnosti. Barvy, od pastelových tónů až po zářivé odstíny, odrážejí letní hravost a radost.

Foto: archiv firem

Zleva: Set se zlatou nitkou, podprsenka, 1149 Kč, brazilky, 369 Kč. Obojí Intimissimi. Oranžový set, podprsenka, 2016 Kč, kalhotky, 1560 Kč, Agent Provocateur (prodává Zalando). Podprsenka žlutá, 647 Kč, kalhotky 251 Kč. Obojí Lisca

Foto: archiv firmy

Podprsenka model Lescaut v bavě cappuccino, Triola, 1599 Kč

Smělá provokace

Pokud toužíte své noční zážitky špetku opepřit, vsaďte na satén, který přímo vyzařuje luxus a smyslnost. Saténové župánky, pyžama nebo noční košilky jsou ideální volbou pro letní večery. Lehce chladivý dotek saténu na kůži je nejen příjemný, ale i velmi vzrušující. Vyberte si modely s jemnými detaily, jako jsou mašličky, volánky nebo krajkové aplikace, které dodají prádlu ten správný šmrnc.

Foto: archiv firem

Župánek, Hunkemöller, 1250 Kč. Pantoflíčky s peřím, Mango, 1299 Kč. Podprsenka pudrová, Triola, 1599 Kč. Fuchsiová podprsenka, Triola, 599 Kč. Kalhotky, Triola, 149 Kč

Foto: archiv firmy

Hedvábná košilka, Marieli, od 6490 Kč

Foto: archiv firmy

Župánek, Astratex, 969 Kč

Po stopách leoparda: Naučte se nosit zvířecí vzor stylově

Móda a kosmetika
Foto: archiv firmy

Smetanové body od firmy Bracli, 2910 Kč, prodává Madame Blanch.

Těžký kalibr

Pro ty, kdo se nebojí ukázat více, jsou tu průhledné materiály. Jemné síťované prádlo nebo průhledné tkaniny s rafinovanými vzory mohou vytvořit skutečně dráždivý efekt. Takové kousky jsou ideální pro speciální příležitosti a jistě zanechají silný dojem.

TIP: Nechte vyniknout korzet, sexy body nebo podprsenkový top pod černým oversized sakem a vyrazte na večírek nebo romantickou večeři.

Foto: archiv firem

Zleva: Krajkové body, Intimissimi, 1149 Kč. Korzet, Agent Provocateur. Podprsenka, 4367 Kč, kalhotky, 2056, obojí Braelle

Foto: archiv firmy

Sada prádla v pudrové barvě, podprsenka, 2640 Kč, kalhotky, 1720 Kč, prodává Madame Blanche.

Jak přežít tropické noci? Přinášíme tipy na lehoučká pyžama

Móda a kosmetika

Móda do rozpálených ulic podle stylových Pařížanek

Móda a kosmetika
Související témata:

Výběr článků

Načítám