Hlavní obsah

Její obličej působil velmi unaveně a strhaně. Podstoupila deep plane facelift a cítí se skvěle

Třiačtyřicetiletou Elišku trápily pokleslé koutky a vrásky v dolní části obličeje. Při pohledu do zrcadla si neustále připadala unaveně, strhaně a v podstatě i naštvaně, byť tomu tak vůbec nebylo. Říkala si, že přec ei ona může ve svém věku ještě vypadat svěže a mladistvě. Rozhodla se pro změnu a objednala se na konzultaci k lékaři Jakubu Miletínovi na klinice Perfect Clinic.

Foto: Perfect Clinic

Paní Eliška

Článek

Na konzultaci s doktorem Jakubem Miletínem se dohodli, že pro ni bude nejvhodnější podstoupit nejmodernější techniku faceliftu, tzv. deep plane facelift, společně ještě s brown lift zákrokem na zvednutí obočí.

Metoda deep plane facelift přináší výrazně lepší a trvalejší výsledky ve srovnání s běžnými technikami faceliftu, protože respektuje jedinečnou a přirozenou anatomii obličeje a zachovává jeho autentický výraz. „Velkou devizou zákroku je, že výsledek je sice výrazný, ale zároveň i přirozený, takže okolí na první pohled nepozná, že klient podstoupil operaci obličeje. Cílem deep plane faceliftu není změna vzhledu, ale přirozené vylepšení a omlazení,“ upozorňuje plastický chirurg Roman Kufa z Perfect Clinic.

Podle plastického chirurga Jakuba Miletína je tato metoda vhodná právě pro jedince, které trápí ochablá kůže, povadlé kontury a ztráta tvaru obličeje. V případě potřeby je možné zákrok spojit i s úpravou očních víček, neckliftem, což je vypnutí pokožky krku, či zvednutím obočí - to byl i případ paní Elišky.

Tajemství péče o pleť Sophie Lorenové

Móda a kosmetika

Samotný zákrok u ní proběhl bez komplikací, stejně tak celá rekonvalescence, kterou neprovázely žádné obtíže. Po operaci zůstala na klinice jednu noc a další den již mohla odejít domů. „Otoky a malé modřinky k tomu patří, nicméně je nutno podotknout, že žádnou bolest či podobné obtíže jsem neměla a nemusela jsem brát ani prášky na bolest. Hodně jsem ledovala a odpočívala. Otoky začaly opadat po 4–5 dnech a po týdnu se začaly vytrácet i modřinky. Byla to skvělá příležitost, jak si pořádně odpočinout,“ vypráví své zkušenosti s úsměvem na rtech paní Eliška.

Zvýšené sebevědomí

Lékaři jinak po zákroku doporučují týden klidového režimu doma. Kancelářská práce je možná po týdnu, sportovat se doporučuje po 3-4 týdnech po operaci.

Z výsledku zákroku je dnes paní Eliška doslova nadšená. „Cítím se skvěle, unavený a zamračený výraz je pryč. Musím říct, že to značně pomohlo mému sebevědomí a finální výsledek mi dělá skutečně denně radost,“ svěřuje se.

Foto: Perfect Clinic

Před a po zákroku

Nejbližší okolí na její proměnu reagovalo s nadšením. „Lidé, kteří věděli, že na zákrok jdu, byli v úžasu, jak moc vypadám skvěle a přitom přirozeně. V práci jsem řekla, že jedu na dovolenou, a ti, kteří o tom nevěděli, se mě pak neustále ptali, co jsem se sebou na té dovolené udělala, že mi tak moc prospěla. Dnes bych proto všem ženám, které o omlazení uvažují, doporučila, ať neváhají a jdou do toho. Stojí to za to,“ dodala.

Podle Jakuba Miletína deep plane facelift dokáže vrátit klienta v čase až o 10 let zpět. Dochází ke kompletnímu liftingu nejen kůže, ale i hlubších vrstev tkáně obličeje a případně i krku. Dosažený výsledek je tak opravdu dlouhodobý a přetrvá řadu let.

Článek vznikl ve spolupráci s klinikou estetické medicíny Perfect Clinic.

Když plastické operace pomáhají lidem s kvalitou života

Zdraví

Nadměrná konzumace cukru nepřidává jen kila navíc, ale i vrásky

Móda a kosmetika

Výběr článků

Načítám