Hlavní obsah

Inspirace na letní módu do kanceláře podle královny Letizie

Španělská královna Letizia je známá svým elegantním a sofistikovaným stylem. Její módní volby jsou skvělým zdrojem inspirace pro každou ženu, která hledá dokonalou rovnováhu mezi profesionálním vzhledem a letní špetkou uvolněnosti.

Foto: Profimedia.cz

Královna Letizia

Článek

Královna Letizia patří nepochybně mezi nejlépe oblékané ženy světa. Svými outfity navíc pravidelně dokazuje, že styl není jen otázkou horentních sum peněz.

Kromě návrhářských kousků totiž často sahá i po modelech od španělských řetězců typu Zara, Mango, Other Stories či Massimo Dutti. I proto je poměrně snadné se jejím stylem inspirovat. Po jakých modelech sahá v letním období?

Lehké materiály

Královna Letizia často volí oblečení z lehkých a prodyšných materiálů, které jsou ideální pro teplejší dny. Bavlna, len a hedvábí jsou skvělou volbou, protože vám umožní cítit se pohodlně i během tropických teplot.

Módní comeback princezny Kate

Móda a kosmetika

Jemné a neutrální barvy

Královna sází na jemné a neutrální barvy, které jsou ideální pro profesionální prostředí. Béžová, bílá, pastelové odstíny a světlé tóny šedé a modré jsou skvělou volbou pro letní kancelářské oblečení, protože působí elegantně, ale také odrážejí sluneční světlo, což je v létě praktické.

Pro změnu vsaďte na syté barvy vyzrálého ovoce. Kostýmek v malinové nebo jahodové barvě se hodí na dny, kdy potřebujete sršet sebevědomím a autoritou.

Foto: Profimedia.cz

Královna Letizia často volí pastelové odstíny.

Minimalistické střihy

Královna Letizia preferuje čisté a minimalistické střihy, které zdůrazňují její přirozenou krásu. Při výběru letního oblečení do kanceláře volte jednoduché šaty střižené do áčka, tužkové sukně a elegantní blůzy.

Giorgio Armani: Oslava krásy a sofistikovanosti

Móda a kosmetika

Klasické doplňky

Letizia často doplňuje své outfity klasickými a decentními doplňky. Perlové náušnice, jednoduché náramky a elegantní hodinky jsou skvělým způsobem, jak dodat outfitu šmrnc, aniž byste působili přezdobeně. Kvalitní kožené kabelky v neutrálních barvách jsou rovněž základním prvkem královnina šatníku.

Pohodlná a stylová obuv

I když je důležité vypadat profesionálně, pohodlí by nemělo být opomíjeno. Letizia často volí elegantní baleríny nebo nízké podpatky, které jsou vhodné do kanceláře a zároveň pohodlné na celodenní nošení. V letních měsících můžete zvolit i otevřené sandály s uzavřenou špičkou, které jsou vhodné i do formálnějšího prostředí.

Pokud vaše pracovní prostředí poskytuje i jistou dávku volnosti, neváhejte a sáhněte po klasických bílých teniskách, které báječně doplní i kalhotový kostým.

Foto: Profimedia.cz

Elegantní lodičky a páskové boty královna střídá s bílými teniskami.

Vzdušné šaty

Jedním z klíčových prvků letní kancelářské módy královny Letizie jsou vzdušné šaty. Ty nejenže vypadají elegantně, ale také poskytují pohodlí během horkých dnů. Můžete zvolit jednoduché střihy s jemnými detaily, jako jsou plisování nebo vázání v pase, které zdůrazní vaši postavu.

Stylové blejzry

Pro chladnější rána nebo klimatizované kanceláře je dobré mít po ruce lehký blejzr. Letizia často volí blejzry ve světlých barvách nebo s jemným vzorem, které dodají jejímu outfitu strukturu a eleganci. Můžete je navíc snadno kombinovat s šaty, sukněmi nebo kalhotami

Móda z Wimbledonu ve znamení britské elegance

Móda a kosmetika

Móda do rozpálených ulic podle stylových Pařížanek

Móda a kosmetika
Související témata:
Španělská královská rodina

Výběr článků

Načítám