Hlavní obsah

Celebrity přepisují pravidla těhotenské módy

Showbyznysu vládne babyboom. Těhotenství letos oznámilo velké množství celebrit v čele s modelkami, herečkami a influencerkami. Jsme svědky výrazného posunu v těhotenské módě, která již není jen o pohodlí, ale i o stylu a eleganci. Jak nosit těhotenství v roce 2024?

Foto: Profimedia.cz

Herečka Vanessa Hudgensová

Článek

Doba, kdy se těhotenské bříško schovávalo ve volných šatech a halenách, je dávno pryč. Těhotenská móda se díky celebritám, jako je modelka Hailey Bieberová, zpěvačka Rihanna nebo influencerka Sofia Richieová stává stále více o vyjádření osobního stylu a individuality.

Tyto ženy ukazují, že těhotenství není překážkou, ale naopak příležitostí pro experimentování a sebeprezentaci prostřednictvím módy.

Dobrý den, bříško ven

Když Rihanna v roce 2022 oznámila své těhotenství, nejenže tím vzbudila pozornost médií a fanoušků po celém světě, ale také začala přepisovat módní pravidla pro nastávající matky. Její odvážné a originální outfity ukázaly, že těhotenství není důvodem, proč by ženy měly přestat být stylové a sebevědomé. Právě naopak.

Její outfity začaly být snad ještě odvážnější. Často se na veřejnosti začala objevovat pouze v podprsence a volných kalhotách, sexy šatech s odhaleným pupíkem nebo průhledných modelech. Svůj outfit nikdy nezapomněla vyšperkovat výraznými doplňky a botami na vysokém podpatku.

Stylová Hailey

Hailey Bieberová, známá svým vytříbeným vkusem a minimalistickým stylem, přinesla do těhotenské módy nový rozměr elegance a sofistikovanosti. Hailey často volí šaty a topy s čistými liniemi a jednoduchými střihy, které zvýrazňují její přirozenou krásu. Minimalistické kousky jsou často doplněny jemnými detaily, jako jsou řasení, volány nebo asymetrické střihy, které dodávají outfitům zajímavost.

Elegance podle Barbie

Nedávno se těhotenským bříškem pochlubila i herečka Margot Robbieová, která ztvárnila hlavní roli ve firmu Barbie. Na rozdíl od výše zmíněných celebrit preferuje spíše konzervativnější modely, které podtrhávají její elegantní look. Nejraději sahá po delších šatech s jemným vzorem, které ráda kombinuje se sakem, jež postavu hezky zúží a prodlouží. Těhotenství ale oznámila teprve nedávno, a proto se na další módní inspiraci z jejího šatníku ještě můžeme těšit.

Anketa

Líbí se vám odvážná těhotenská móda?
Ano, není se za co stydět
14,1 %
Fandím tomu, ale raději volím konzervativní styl
4,1 %
Preferuji tradičnější volné oblečení
81,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2254 čtenářů.
Související témata:

Výběr článků

Načítám