Hlavní obsah

Krása podle měsíčního znamení

Astrologie nabízí jiný pohled na osobnost člověka, díky kterému můžete poznat a pochopit, v čem spočívá vaše jedinečná krása. Zkoumáním různých aspektů každého horoskopu, okamžiku narození a konstelace planet můžete získat vhled do fyzických rysů, osobnosti a celkové estetické přitažlivosti, které z vás dělají to, kým jste. Nesnažte se přizpůsobit současnému diktátu krásy, pracujte s tím, jaká je vaše individualita. Jaká je přirozená krása každého znamení?

Foto: Profimedia.cz

Na krásu může mít vliv i datum narození.

Článek

Beran – výrazný, dynamický, zářivý

Jedinci narození ve znamení Berana jsou známí svou odvážnou a dynamickou přítomností, která se může odrážet v jejich vzhledu. Často mají silné kostní struktury, intenzivní oči a výrazné rysy obličeje. Jejich celková záře a magnetismus mohou být podmanivé a díky tomu vyniknou v davu.

Býk – zemitý, smyslný, harmonický

Býci mají zemitou krásu, která je často spojována se smyslnou přitažlivostí. Mají přirozený půvab a harmonii ve svém fyzickém vzhledu. Jejich rysy bývají dobře definované, pyšní se smyslnými rty a podmanivýma očima. Býci jsou často obdivováni pro svou přirozenou krásu a smysl pro rovnováhu.

Blíženci – expresivní, mladiství, živí

Blíženci mají mladistvý a živý vzhled, který vyzařuje energii a charisma. Často mají výrazné oči, které odrážejí jejich bystrý důvtip a intelekt. Jsou univerzálně půvabní, což jim umožňuje bez námahy přijímat různé styly a vzhledy, tak jak je diktují trendy. Blíženci jsou známí svou živou povahou a eklektickou přítomností.

Rak – měkký, pečující, půvabný

Jedinci narození ve znamení Raka se mohou chlubit jemnou krásou, která je často spojována s elegantním vystupováním. Jejich oči jsou laskavé, jemné, jejich úsměv vřelý a uklidňující. Jejich vzhled často odráží jejich starostlivou a empatickou povahu, díky čemuž jsou přirozeně přitažliví pro ostatní.

Nejzábavnější znamení podle astrologů

Lifestyle

Lev – královský, magnetický, dramatický

Zrozenci znamení Lva se mohou chlubit královskou krásou, která přitahuje pozornost. Často mají silné, odvážné vystupování a sebevědomé držení těla. Jejich rysy jsou výrazné, s jasnýma, výraznýma očima, které podtrhují vnitřní smysl pro drama. Jedinci ve znamení Lva jsou často obdivováni pro svou zářivost a velitelskou přítomnost.

Panna – rafinovaná, elegantní, uhlazená

Panny mají rafinovanou a elegantní krásu, která je často spojována s uhlazeným vzhledem. Mají jemné rysy, velkou pozornost věnují detailům, pokud jde o jejich životní styl i osobní upravenost. Jejich rafinovaná povaha prostupuje celkovým vzhledem, díky čemuž jsou tzv. atraktivní bez námahy.

Váhy – okouzlující, vyvážené, půvabné

Jedinci narození ve znamení Vah mají okouzlující a vyváženou krásu, která je často spojována s harmonií a půvabem. Mají symetrické rysy a přirozený smysl pro styl. Jejich klidná povaha a diplomatické vystupování jim dodávají na celkové atraktivitě. Jedinci narození v tomto znamení jsou často obdivováni pro svou vyrovnanost a šarm.

Štír – intenzivní, magnetický, tajemný

Jedinci narození ve znamení Štíra mají intenzivní a magnetickou krásu, která je často spojována s tajemným půvabem. Mají pronikavé oči a charismatické vystupování. Přesto umí skrýt, na co právě myslí, a jsou pro okolí velkým tajemstvím. Štíři jsou často obdivováni pro svou podmanivou přítomnost – tedy když oni sami chtějí.

Střelec – dobrodružný, bujarý, zářivý

Střelci mají dobrodružnou a bujnou krásu, která je často spojována se společenským leskem. Mají výrazné oči a vřelý úsměv, který odráží jejich neustále optimistickou povahu. Jejich vzhled odráží lásku k objevování a chuť do života, což přirozeně zvyšuje jejich atraktivitu.

Kozoroh – nadčasový, sofistikovaný, elegantní

Kozorozi jsou nadčasově půvabní. Jejich styl je sofistikovaný, neměnný v letech. Sázejí na kvalitu a klasiku. Zdobí je pevně definované rysy a silná kostní struktura. Jejich celkový vzhled je rafinovaně elegantní, bez špetky nejistoty, experimentu či vulgárnosti. Právě lidé narození v tomto znamení mohou svou jednotvárnou elegancí někdy nudit. Přesto jsou zdrojem inspirace.

Vodnář – unikátní, neuchopitelný, nedostupný

Vodnáři mají jedinečnou a svéráznou krásu, která je často spojována s éterickou nedostupností. Mají výrazné oči a snadno zapamatovatelné rysy, které je odlišují od ostatních. Jejich celkový vzhled odráží jejich nekonvenční a individualistickou povahu, díky čemuž jsou přirozeně přitažliví pro ostatní.

Ryby – zasněné, romantické, něžné

Ryby obklopuje zasněná a romantická krása, která je často spojována až s zženštilostí a přehnanou jemností. Lidé narození v tomto znamení mají jemné ulekané laní oči, působí klidně a jejich celkový vzhled odráží jejich citlivou a empatickou povahu, díky čemuž se přirozeně stávají těmi, kterým se ostatní svěřují.

„Výše uvedené charakteristiky poskytují jen obecný přehled o fyzické kráse každého znamení zvěrokruhu. Je potřeba si uvědomit, že individuální krása je unikátní a definovaná také hodinou a minutou narození, postavením planet v okamžiku prvního nádechu. Astrologická krása je jen jedním z prvků, které vás dohromady definují. Váš půvab, který vám daly hvězdy, může zmizet pod nánosy dalších faktorů. A to bývá vždy velká škoda,“ upozorňuje astrolog Kirril Kulagin.

Ideální doba spánku pro každé znamení zvěrokruhu

Lifestyle
Související témata:

Výběr článků

Načítám