Hlavní obsah

Dítě přišlo na svět na parkovišti oblíbeného pivovaru rodičů. Pivo má prý zdarma do konce života

Zajímavá souhra okolností se stala v americkém Michiganu při narození dítěte. Rodiče nestihli přijet do nemocnice, a tak zaparkovali na parkovišti svého oblíbeného pivovaru, kde dítě vzápětí přišlo na svět. Novorozenec dostal jméno po podniku a ten na jeho počest uvařil speciální várku piva. Ačkoliv si na jeho ochutnání pár let ještě počká, bude ho moci pít po celý život zdarma.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když osmatřicetiletému Aaronovi Bakerovi z vesnice Schoolcraft zavolala žena Kyle s tím, že asi bude rodit, ukončil lekci v posilovně, kterou vedl, a jel ji vyzvednout.

Dojet do nemocnice už však nestíhali, a tak Baker rychle zaparkoval u pivovaru One Well Brewing, který se ženou moc dobře znají, a po telefonu poprosil lékaře, aby přijeli tam. Když se lékaři na místo dostavili, dítě už bylo na světě.

„Vtipkovali jsme, že si (syn) Forrest chtěl jen rychle zaskočit na rychlé pivo cestou do nemocnice, stejně jako jeho táta. Když o tom lidé poprvé slyšeli, všichni si mysleli, že jsme tam seděli na pivu, když to na mě přišlo,“ uvedla pro michiganský server MLive Kyle Bakerová.

Na ochutnání piva si počká 21 let

Její syn dostal jméno Forrest Wells Baker, přičemž druhé jméno odkazuje právě na minipivovar One Well Brewing. Podnik neváhal a okamžitě na jeho počest uvařil pivo s příznačným názvem Special Delivery (v češtině „výjimečný porod“, ve volném překladu pak „doručení na míru“), s jehož výrobou pomáhali i pyšní rodiče.

Ačkoli dle amerických zákonů toto či jiné pivo z pivovaru Forrest Wells legálně ochutná až za dlouhých 21 let, majitel pivovaru Chris O’Neill se nechal slyšet, že zde bude mít pivo po celý svůj život na účet podniku.

Američanka nečekaně porodila v domě kamarádky. Ta jí poslala účet za pohovku

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám