Hlavní obsah

Zpěvák Ondřej Ruml ke StarDance: Občas se mi stane, že mám záchvaty marnosti a zmaru

Nabídka do StarDance se podle zpěváka Ondřeje Rumla neodmítá. Proto se dlouho nerozhodoval a veškeré pracovní aktivity podřídil účinkování v tomto projektu. Do zkoušení se se svou partnerkou Andreou Třeštikovou pustili velmi pilně. Co dvaačtyřicetiletému zpěvákovi nejde? A objevil nějaké limity? O tom se rozpovídal v rozhovoru pro Novinky.

Uvědomil jsem si, kolik času jsem marnil tím, že jsem v životě nedělal nic se svým tělem, říká zpěvák Ondřej Ruml ke StarDanceVideo: Marek Tereba, Novinky

Článek

„Občas se mi stane, že mám záchvaty marnosti a zmaru a chvil, kdy si říkám, co jsem si to provedl, proč to dělám a kam jsem se to dostal, vždyť mi to nemůže jít nikdy,“ přiznává Ondřej Ruml.

Dodává však, že má benevolentní partnerku, která s ním umí pracovat. „Ona mi vždycky dodá energii, když potřebuji povzbudit, tak mě povzbudí.“

S každým dalším tréninkem má prý zpěvák pocit, že se malinko někam posouvá.

Foodblogerka Chili Ta Thuy o StarDance: Vždy, když se pouštím do něčeho nového, dopředu počítám se selháním

TV a streaming

„Když vidím, že už se začíná rozkládat, tak si dáme pauzu, Ondra si trochu provětrá hlavu a pak jdeme zase zpátky,“ prozradila v rozhovoru tanečnice Andrea Třeštiková. Ta se do taneční soutěže vrací po osmi letech. V roce 2016 tancovala po boku herce Romana Zacha.

„Asi jsem si musela počkat na dalšího vysokého muže,“ řekla s úsměvem tanečnice.

„Já se snažím neustále odvádět pozornost jinam,“ doplnil Ruml. „Pauza by měla být jednou za hodinu na třeba deset minut, ale já pauzíruju tak minutovky, dvouminutovky. Na něco si vzpomenu, tak to Andree vyprávím, nebo jí chci ukázat video z dovolené. Ona se vždy směje a chápe, že já chci pauzu,“ dodal zpěvák.

Foto: Milan Malíček, Novinky

Své taneční dovednosti předvedl v minulosti Ruml v show Tvoje tvář má známý hlas, na podzim se ukáže na tanečním parketě StarDance.

Nabídku zúčastnit se taneční show prý zpěvák nerozmýšlel. „Práce hodně mám a skloubit jsem to musel, ale nabídka tancovat ve StarDance je ta, která se neodmítá. Já jsem to v podstatě přijal hned,“ přiznal Novinkám.

Ruml má za sebou už zkušenosti z jiných televizních show. V roce 2008 skončil na druhém místě v pěvecké soutěži X Factor a v roce 2017 vystupoval též v show Tvoje tvář má známý hlas.

StarDance vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Kultura

Pár je prý aktuálně ponořen do valčíku a jivu. „To nás zaměstnává na 200 procent. Nezbývá zatím čas na přemýšlení o jiných tancích,“ řekl zpěvák.

„Nyní jsme objevili, že mě Ondra může zvednout,“ zhodnotila tréninky Třeštiková. „Ze začátku říkal, že k tomu asi nedojde, ale už jsme to povýšili, že mě nadzvedne. Já jsem říkala, jestli mě aspoň někam popotáhne. K popotáhnutí asi také dojde, ale nakonec mě nadzvedne, takže je to super,“ prozradila.

„Já jsem si uvědomil, kolik času jsem marnil tím, že jsem v životě nedělal nic se svým tělem. A uvědomuji si, jaký je to hezký pocit, když se to tělo aktivuje a dostane se do nějaké formy. Tím nechci říkat, že jsem teď ve formě, ale když se dostane člověk do nějaké formy oproti té, v jaké byl předtím, tak z toho mám radost. Dělá mi radost na sobě pracovat,“ uzavřel rozhovor zpěvák.

První přímý přenos třináctého ročníku StarDance odvysílá ČT1 v sobotu 12. října ve 20.10 hodin.

Zpěvák Ondřej Ruml: Nevím, kam mě to nakonec zavane

Kultura

Zpěvák a herec Ondřej Ruml: Zavolali mi, abych hrál Karla Gotta

Kultura
Související témata:
Andrea Třeštiková

Výběr článků

Načítám