Hlavní obsah

V Irsku natáčejí pokračování seriálu Wednesday. Chybí Percy Hynes White

Zahájili jsme natáčení, oznámila společnost Netflix v souvislosti s oblíbeným seriálem Wednesday. „V letošní sezoně nastoupí do Nevermore Academy celá Addamsova rodina spolu s vysněnou sestavou ikon a nových tváří,“ uvedli tvůrci Al Gough a Miles Millar. Mezi herci, kteří byli obsazeni do 2. řady, chybí Percy Hynes White, jenž hrál v 1. sérii Xaviera Thorpea.

Wednesday, 2. řadaVideo: Netflix

Článek

Wednesday je nejoblíbenějším anglickým seriálem na Netflixu s 252,10 milionu zhlédnutí první řady, která měla premiéru v listopadu 2022. Byl nominován na 12 cen Emmy a čtyři z nich získal. V globální Top 10 Netflixu byl 20 týdnů a dostal se i do Top 10 v 93 zemích.

Práce na druhé řadě se zpozdily kvůli stávkám scenáristů a herců, které v roce 2023 zastavily většinu Hollywoodu, jak podotkl web Variety.

Oblíbená platforma Netflix opět válí. Wednesday je pořádně pekelná Středa

Kultura

Seriál kombinuje detektivní a nadpřirozené prvky, do nichž vkládá příběh mapující léta Wednesday Addamsové jako studentky Akademie Nevermore. Co se na place během natáčení děje, budou moci fanoušci série sledovat on-line. K dispozici jim bude nový TikTok účet, alias ThingTok.

Foto: Netflix

Seriál Wednesday bude mít pokračování.

Jisté také zatím je, že mezi herci, kteří byli obsazeni do 2. řady, chybí Percy Hynes White, který hrál v 1. sérii Xaviera Thorpea. Ten byl v lednu 2023 na Twitteru - jak informoval mimo jiné web Vulture - obviněn ze sexuálního napadení ženy, jež měla být v tu chvíli opilá.

Dotyčná, která zůstala anonymní, navíc ve svém příspěvku rovněž tvrdila, že herec měl pořádat večírky, na nichž se podávaly drogy a alkohol i nezletilým. Po nějakém čase toto obvinění z dané sítě zmizelo, jenže kauza již žila dále svým virtuálním životem.

Herec jakákoli obvinění opakovaně popřel s tím, že neznámou ženu, již měl údajně napadnout, nikdy ani neviděl. Navíc vůbec neví, o koho jde, protože dotyčná se pod svůj příspěvek nepodepsala. Celou kauzu označil za „dezinformační kampaň“.

Anketa

Těšíte se na pokračování seriálu Wednesday?
Ano, nemůžu se ho dočkat
88,9 %
Jestli budu mít čas, dám mu šanci
5,8 %
Ne, seriál jsem nesledoval/a
5,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1061 čtenářů.

„Tyto zvěsti jsou nepravdivé. Nemohu se smířit s tím, že mě vykreslují jako zločince…,“ citoval jej loni v červnu web Deadline. Zmínil také, že obvinění, která se nikdy nijak oficiálně - mimo jiné na policii - neřešila, poškozovala a poškozují dlouhodobě jeho blízké včetně jeho přítelkyně. Přicházely jim kupříkladu výhrůžky smrtí.

Novinky v obsazení seriálu Wednesday

  • Ti, co se vracejí do stálého obsazení: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez a Luyanda Unati Lewis-Nyawo
  • Nováčci ve stálém obsazení: Steve Buscemi (The Big Lebowski, Impérium – Mafie v Atlantic City), Billie Piper (Scoop, I Hate Suzie), Evie Templeton (Return to Silent Hill, Lord of Misrule), Owen Painter (Krásné maličkosti, Příběh služebnice) a Noah Taylor (Law & Order: Organized Crime, Park Avenue)
  • Noví hostující herci: Christopher Lloyd (Addamsova rodina, Návrat do budoucnosti), Joanna Lumley (Podruhé mě neoklameš, Naprosto dokonalé), Thandiwe Newton (Westworld, Crash), Frances O’Connor (Nezvěstní, The Twelve), Haley Joel Osment (Kominského metoda, Kdosi, koho jsem znal), Heather Matarazzo (Deník princezny, Vřískot) a Joonas Suotamo (filmová série Star Wars)

FOTO: Střihoruký Edward, Mars útočí! i Wednesday. Tim Burton opět v Praze

Film

Jenna Ortega: Čím více času na sociálních sítích trávíme, tím více sebeúcty ztrácíme

Móda a kosmetika
Související témata:

Výběr článků

Načítám