Hlavní obsah

StarDance roztančí hity ze 70. let

V rytmu hitů ze sedmdesátých let minulého století se ponese třetí večer taneční soutěže StarDance. Soutěžní páry budou tančit valčík, sambu a cha-chu. Už jich ale bude o jeden míň, devět. Minulý týden totiž vypadli zpěvák Ondřej Ruml a tanečnice Andrea Třeštiková.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Oskar Hes s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou do třetího kola vstupují z první pozice.

Článek

Osudným se jim stal valčík, který sice porota pochválila a ocenila 21 body, ortel pak ale v hlasování vynesli televizní diváci. Z první příčky naopak do třetího kola postoupili herec Oskar Hes s tanečnicí Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, kteří tančili sambu. Od porotců Tatiany Drexler, Richarda Genzera a Jana Tománka za ni obdrželi pětadvacet bodů.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková už si ve třetím kole nezatančí.

Jak na tanec pohlíží porota, vysvětlil Richard Genzer. „Kolegové hodnotí výkony po technické stránce. Jestli šli tanečníci přes patu, jestli mají správné taneční držení. Technickou stránku také vnímám, ale spíš mě číslo musí zaujmout komplexně. Páry tancují a nepoužívají slova, ale choreografií vyprávějí svůj příběh. A ten mě musí strhnout.“

StarDance opustili Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková

TV a streaming
Foto: David Raub/ČT

Porotci Richard Genzer, Tatiana Drexler a Jan Tománek

„Tím, že jsem StarDance prožil jako tanečník i coby porotce, tak vím, že si uznání zaslouží všichni. Jediné, co můžu říct lidem, kteří tohle budou číst, je, ať si to zkusí. Bolí to. Fyzicky i mentálně. Naplno se věnovat tanci je fakt těžké,“ dodal.

Bookmakeři věří Hesovi

Podle bookmakerů si pozici favorita po dvou předvedených tancích upevnil Oskar Hes, jehož kurz poklesl z původních 3,5:1, na aktuálních 2,8:1. Jeho největší soupeřkou je s kurzem 3,2:1 kuchařka a influencerka Chili Ta. Před sobotním vystoupením je podle bookmakerů nejohroženější sportovkyně Martina Ptáčková, na jejíž konec se sází v poměru 1,95:1.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Martina Ptáčková a Dominik Vodička

Rozdílný příběh zažívají hlavní kurzoví favorité u sázkařů. Na konec Ptáčkové jde sice 15 % vkladů, 32 % ale míří na konec herce Filipa Blažka, ještě o 4 % více na rozlučku spisovatele Patrika Hartla.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Patrik Hartl a Tereza Prucková

Přímý přenos z tanečního sálu v pražských Holešovicích začne v České televizi po osmé hodině večer.

OBRAZEM: Zákulisí StarDance před prvním vyřazením

TV a streaming

FOTO: StarDance opustili Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková

TV a streaming
Související témata:

Výběr článků

Načítám