Hlavní obsah

StarDance opustili Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková

Aktualizováno

Deset párů vtančilo v sobotu večer na taneční parket v pražských Holešovicích v rámci televizní soutěže StarDance …když hvězdy tančí. Ve 2. kole 13. řady se již vyřazovalo. Osudné se stalo pro pár ve složení Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková.

Stardance opouští Ruml a TřeštíkováVideo: Novinky

Článek

Soutěžící během večera předvedli tři tance: jive, sambu a valčík. Porotě ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer a Jan Tománek se nejvíc líbil pár Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková. Získal 25 bodů. Ovšem jejich hodnocení soutěžících bylo poměrně vyrovnané.

Jako první odtančili svůj valčík Filip Blažek a Adriana Mašková. Porota jejich výkon pochválila. „Byl to takový fitness valčík,“ podotkl Richard Genzer s tím, že v závěru ale Blažkovi došly síly a on měl pocit, že by jako porotce potřeboval kinedryl.

Foto: Novinky

Taneční televizní soutěž StarDance, aneb když hvězdy tančí pokračovala 19. října 2024 svým druhým kolem. Na snímku Marta Dancingerová a Martin Prágr.

Porotu pak nadchnul druhý pár, který předvedl sambu. Právě Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková přitom podle bookmakerů patří k favoritům 13. řady.

Porotci shrnuli, že Hes jednoznačně získal skvělou genetickou výbavu, což dokázal večer v sambě. Jeho tátou byl známý tanečník, choreograf Richard Hes (1963-2014). Tanci se profesionálně věnuje i jeho máma Marcela Karleszová.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Taneční televizní soutěž StarDance, aneb když hvězdy tančí pokračovala 19. října 2024 svým druhým kolem. Na snímku Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková.

Jako třetí se večer představili Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková. Jejich jive byl podle porotců důkazem, že tančit může skutečně každý, a to skvěle. „Je to dobrý, díky,“ uvedl Genzer a Drexler dodala, že vůbec nerozumí, jak tohle mohou na parketu zvládat.

Nejmladší účastník StarDance Oskar Hes: Po trénincích se cítím jako šedesátiletý pán

TV a streaming

Dvojice Martina Ptáčková a Dominik Vodička, ač nepatřila k favoritům soutěže, dokázala ve svém valčíku, že si ladný rytmus může osvojit i bojovnice. „Martina má problém, když se přehltí… Je velký perfekcionista,“ zhodnotil svou partnerku Vodička. To, že jim tanec vyšel, ocenila rovněž porota.

„Romantická, lehká,“ zhodnotila mimo jiné Drexler, že nevěřila, že by k tomuhle výkonu mohli jako pár dojít. „Ruce, výraz, trošku tvrdší nohy, ale jinak perfektní,“ doplnil Tománek.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Taneční televizní soutěž StarDance, aneb když hvězdy tančí pokračovala 19. října 2024 svým druhým kolem. Na snímku Jana Paulová a Robin Ondráček.

Jana Paulová a Robin Ondráček vstupovali do sobotního večera jako vítězové 1. kola. Tentokrát předvedli sambu a popletli v ní kroky. „K tanci v podstatě nedošlo. Ta pohoda ale byla nadstandardní,“ zhodnotil Tománek s tím, že na tanečníkovi bylo vidět, že je překvapený, jakou choreografii si Paulová zrovna vymyslela.

PárTanecPočet bodů 2. kolo
Filip Blažek a Adriana Maškovávalčík 23
Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstkovásamba25
Jiří Ježek a Lenka Nora Návorkovájive22
Martina Ptáčková a Dominik Vodičkavalčík21
Jana Paulová a Robin Ondráčeksamba19
Marta Dancingerová a Martin Prágrjive24
Ta Thuy Dung a Jakub Mazůchvalčík23
Patrik Hartl a Tereza Pruckovásamba19
Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněkjive24
Ondřej Ruml a Andrea Třeštikovávalčík21

Marta Dancingerová a Martin Prágr vtančili na parket v rytmu jive. „Výkony jsou letos excelentní,“ shrnul Tománek jejich výkon. Genzer vzápětí řekl, že Martě pošle hlas. Reagoval tak na její slova, v nichž prozradila, že její táta fandí Janě Paulové. „Je to jeho nejoblíbenější herečka,“ prozradila.

Ta Thuy Dung a Jakub Mazůch ukázali porotě svůj valčík inspirovaný fenoménem Joker. Pohyb jim od začátku komplikovaly roztržené šaty. Přesto jej se ctí dokončili. „Že jste zůstali stát, to je vrcholná míra profesionality. To si nedokážu představit,“ uvedl k nehodě moderátor Marek Eben.

Drexler vyzvedla, že umělecká hodnota byla přesto vysoká a tanec se jim podařilo udržet v hudbě.

Patrik Hartl a Tereza Prucková se svou sambou vsadili na hudbu a hudební nástroje. „Hraju v amatérské kapele,“ prozradil na sebe Hartl. „Bylo to i v rytmu, ale shrnula bych to: kdybych chtěla parodii na sambu, udělám to takhle,“ konstatovala Drexler. V tom, že nikdo neviděl sambu, se porotci shodli. Genzer doplnil, že Hartlovi se podařilo při vystoupení překvapivě skloubit všechny tři tance večera: valčík, jive i sambu.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Taneční televizní soutěž StarDance, aneb když hvězdy tančí pokračovala 19. října 2024 svým druhým kolem.

Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk předvedli vzápětí jive. „Vy jste tanečnice… Akorát těch kroků a gest je tolik, že na ně nemáte čas,“ zhodnotil Tománek. Drexler pochválila pár za to, že byli prvním párem večera, který tančil latinu skutečně spolu.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Taneční televizní soutěž StarDance, aneb když hvězdy tančí pokračovala 19. října 2024 svým druhým kolem. Na snímku Martina Ptáčková a Dominik Vodička.

Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková sobotní kolo uzavírali. Ke svém valčíku využili českou písničku Přejdi Jordán. „Od minula o tisíc procent lepší,“ uvedl k jejich výkonu Genzer. Porotci se shodli i v tom, že klasika tomuhle páru bude slušet, neboť Ruml je „takový prvorepublikový typ“. Ruml a Třeštiková se však na konci večera stali prvními vyřazenými.

Bookmakeři tipují, že ze StarDance vypadne jako první Martina Ptáčková

TV a streaming

OBRAZEM: Za oponou StarDance

TV a streaming
Související témata:

Výběr článků

Načítám