Hlavní obsah

Nový kriminalista Hrdina má být neřízenou střelou

Televize Prima natočila nový kriminální seriál Hrdina v hlavních rolích s Janem Nedbalem, Kristýnou Bokovou a Ondřejem Malým. Prvních osm dílů chce na obrazovkách uvést letos, kdy přesně, ale zatím neuvedla.

Foto: Stanislav Honzík

Jan Nedbal jako nový kriminalista

Článek

Seriál se jmenuje podle detektiva Adama Hrdiny, kterého hraje Jan Nedbal.

„Adam je mladý detektiv velmi svérázného typu, až takového belmondovského, pokud se někdo neurazí. Seriál je protknutý zajímavými zápletkami a poněkud sarkastickým humorem. Diváci se mají na co těšit,“ uvedl k seriálu a své postavě Jan Nedbal.

„Mojí drahou kolegyní, se kterou jsem nejčastěji na place a nemůžu být šťastnější, že to je právě ona, je Kristýna Boková. Je skvělá, nejlepší a zbožňuji ji. Doufám, že to bude vidět i na obrazovce, že se to tam všechno prolne,“ dodal.

Jan Nedbal: Na sexismus jsem vysazený

Móda a kosmetika

„Hraju státní zástupkyni a budu celkem empatická a milá, což je docela neobvyklé. To bude vyvolávat v Adamovi nějaké emoce,“ řekl Kristýna Boková, která je také za svého kolegu Jana Nedbala ráda.

„Hrdina není klasická kriminálka, je plná nadsázky a humoru. Role, kdy něco vyšetřuji, je má první,“ svěřila se herečka.

Policistovi Hrdinovi, který bude podle všeho jakousi neřízenou střelou, nebude dělat problém dostat se například do kárného řízení a bude používat neformální vyšetřovací postupy. Kvůli nim bude ve sporu s nadřízeným, vrchním majorem Vladislavem Říhou (Ondřej Malý).

Kristýna Boková: Svůj zvěřinec si držím na uzdě

Móda a kosmetika

Ondřej Malý: Mockrát jsem z divadla odešel a zase se vrátil

Móda a kosmetika
Související témata:
Ondřej Malý
Kristýna Boková
Seriál Hrdina

Výběr článků

Načítám