Hlavní obsah

Jídlo, smích a animáky. Streamované premiéry, které jsou stvořené pro léto

Letní prázdniny nemusí nutně znamenat televizní okurkovou sezonu a reprízování pořadů. Přestože byl předchozí měsíc, co se novinek týče, rozhodně nadupanější, ani nyní to nevypadá na nouzi o novou a zajímavou, případně alespoň odpočinkovou podívanou. Vybrané premiéry potěší milovníky humoru stejně jako dramatu a krimi.

Foto: Disney+

Červencové premiéry na streamovacích službách budou plné humoru, ale také dobrého jídla

Článek

Policajt v Beverly Hills: Axel F

Eddie Murphy se vrací zpátky ve své kultovní roli. Čtvrtý díl oblíbené série vychází čtyřicet let od uvedení prvního filmu, který udělal z Murphyho hvězdu. Příběh opět sleduje detektiva Axela, který se spojí se svou dcerou a jejím bývalým přítelem, aby odhalil spiknutí uvnitř policejního sboru. Zda se návrat legendární postavy podařil a netratí opět ani na humoru či soundtracku, se můžete sami přesvědčit. Film je k vidění od 3. července na Netflixu.

Upoutávka k filmu Policajt v Beverly Hills: Axel FVideo: Netflix Česká republika

Buchty a klobásy: Ráj potravin

Animovaný seriál pro dospělé, který navazuje na mládeži nepřístupný film Buchty a klobásy z roku 2016. Ten sice nebyl pro každého, protože byl plný nekorektního humoru, ale své fanoušky si i tak našel. Ani tentokrát nelze dopředu odhadnout, jaká dobrodružství skupinu potravin čekají a kam se děj bude po jejich osamostatnění vyvíjet. Tvůrci v čele se Sethem Rogenem ale slibují opět velkou jízdu. Osmidílná animovaná série bude vycházet od 11. července na Prime Video.

Upoutávka k seriálu Buchty a klobásy: Ráj potravinVideo: Prime Video

RECENZE: Muž na vrcholu vede žabomyší mocenskou válku

TV a streaming

Výbušná koťátka

Oblíbená karetní hra Výbušná koťátka se dostala mezi lidi v roce 2015 díky nečekaně úspěšné kampani na Kickstarteru. Od té doby už vyšlo několik rozšíření, i mobilní hra. Animovaný seriál Netflixu z původní hry volně vychází. Pohled bude upřený na Boha, který se po vyhazovu z práce stane domácím kocourem. Za souseda bude mít samotného ďábla, samozřejmě také ve zvířecí podobě. Hlavní hrdiny seriálu čekají bizarní situace a pro silnější výrazivo nepůjdou moc daleko. Animovaná komedie pro dospělé přistane na Netflixu 12. července.

Upoutávka k seriálu Výbušná koťátkaVideo: Netflix

Medvěd (3. řada)

Kritiky oceňovaný dramatický seriál z prostředí restaurační kuchyně se vrací se třetí řadou. Nutné rutiny, snaha o dokonalost na talíři po chuťové i vizuální stránce, ale i osobní dramata všech oblíbených postav se opět dají do pohybu. Šéfující Carmy (Jeremy Allen White) tak bude mít znovu plné ruce práce nejen se svou vznětlivostí, ale především s udržením chodu zatím nezajetého podniku. Jeho pokusy o kulinářský zážitek najdete od 17. července na Disney+.

Upoutávka k seriálu Medvěd (3. řada)Video: FX Networks

Žena v jezeře

Ze ženy v domácnosti se stane ambiciózní reportérka, která začne pátrat po stopách nevyřešené vraždy mladé ženy. V adaptaci stejnojmenné knihy Laury Lippmanové z roku 2019 ztvárnila hlavní roli Natalie Portmanová. Hlavní zvrat knihy, která v češtině ale zatím nevyšla, byl pro seriál prý lehce pozměněn. Román zasazený do Baltimoru 60. let kombinuje moderní psychologický pohled s prvky klasického noiru. Dramatický seriál Žena v jezeře najdete na Apple TV+ od 19. července.

Upoutávka k seriálu Žena v jezeřeVideo: Apple TV

Jeden život

Úspěšný film z roku 2023 se konečně dostává na televizní obrazovky. Životopisné drama režiséra Jamese Hawese je založeno na skutečném příběhu. Nicholas Winton, britský humanitární pracovník, se začátkem druhé světové války zasloužil o záchranu mnoha životů, když pomohl několika stovkám židovských dětí uprchnout z okupovaného Československa. Příběh střídavě sleduje stárnoucího a vzpomínajícího Wintona s jeho mladou verzí v době hrdinského činu. Silné drama s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli najdete od 28. července na CANAL+.

Trailer filmu Jeden životVideo: Vertical Entertainment CZ

Futurama (12. řada)

Animovaný seriál Futurama vychází nepravidelně už od roku 1999. Když už to s ním vypadá na definitivní konec, vždy si opět najde cestu zpátky k divákům. Ať už v podobě filmů, nebo pomocí nové domovské stanice, kde ho vysílají. Minulý rok se po delší odmlce vrátil s novou sezonou na Hulu/Disney+, nyní nás čeká dalších deset dílů v rámci oficiální 9., ale celkově 12. řady. V přípravě jsou už další série pro následující dva roky. Nové dobrodružství Frye, Leely a Bendera z budoucnosti najdete od 29. července každý týden na Disney+.

Upoutávka k seriálu Futurama (12. řada)Video: Disney+

Ženy v modrém

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi roku 1971 v Mexiku vypráví o čtyřech ženách, které se vzepřou ultrakonzervativním normám a vstoupí do první ženské policejní jednotky. Každá z nich se specializuje na něco jiného a vzájemně se skvěle doplňují. Brzy ale zjistí, že jejich jednotka má být jen reklamním trikem, který má odvést pozornost médií od řádění místního vraha. Nebojácné ženy se tajně pustí do vlastního vyšetřování, aby masového vraha dopadly a postavily před soud. Mexické kriminální drama najdete na Apple TV+ od 31. července.

Upoutávka k seriálu Ženy v modrémVideo: Apple TV

Cestování časem na milion způsobů? To je květen na streamovacích platformách

TV a streaming

Adam Sandler: Chtěl jsem o Česku vědět co nejvíc

TV a streaming

Výběr článků

Načítám